"Tingus Napoleonas", paruošiamas vos per 20 minučių!

2019-10-01 Autorius WorldRecipes.lt

"Tingus Napoleonas", paruošiamas vos per 20 minučių!
Daugybe šeimininkių labai mėgsta šį tortą, nes jo pagaminimas itin nesudėtingas, o skonis gaunasi ne ką blogesnis už klasikinio "Napoleono". 

Pabandykite jį pagaminti ir Jūs, taip pat pasidalinkite šiuo receptu su draugais!

Ingredientai

    • sluoksniuotos tešlos sausainiai "Ausytės": 800 gramų
    • pienas: 1 litro
    • kiaušiniai: 4
    • sviestas: 150 gramų
    • cukrus: 100 gramų
    • kvietiniai miltai: 6 valgomųjų šaukštų
    • vanilinis cukrus: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sudedame kiaušinius, cukrų bei miltus į dubenį.
  2. 2. Tuomet pridedame vanilnio cukraus, sumaišome ir į mišinį įpilame pieną.
  3. 3. Tada pastatome masę ant silpnos ugnies ir verdame ją, nuolatos maišydamos, kol kremas nesustandės.
  4. 4. Kai jau kremas šiek tiek atvės, pridedame sviestą ir sumaišome iki vienalytės masės.
  5. 5. Dabar jau galite sudėlioti tortą. Imame po vieną sausainį, pamirkome kreme ir dedame ant lėkštės vieną po kito, sluoksnį po sluoksnio. Turėtų būti 5-6 sausainių sluoksniai.
  6. 6. Kai išdėliojame visus sausainius, ištepame kremu viršų ir kraštus, tuomet apibarstykite likusiais sausainių trupiniais. Štai ir viskas. Lepinamės!
  7. 7. Pastebėjimas: Šį receptą radau youtube (video rusų kalba), tai prisegu jį ir Jums, kad būtų aiškiau matyti kaip vyksta gamybos procesas.
  8. 8. Rekomendacija: Daugiau Napoleono receptų rasite: Napoleono receptai.


"Tingus Napoleonas", paruošiamas vos per 20 minučių!

Albina Rumbutiene

Tai ne mirkome sausainius kreme, o kiekvieną sluoksnį užpilame ar užtepame kremu
Atsakyti

Virginija

Galima mirkyti,galima užpilti kremu.
Atsakyti
Tiramisu tortas su bananais
(1)
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius" - norisi dar ir dar!
(12)
Tortas "angelo ašara" su persikais
(1)
Tortas Juodas miškas su maskarpone
(47)