1. Pirmiausia sudedame kiaušinius, cukrų bei miltus į dubenį.
2. Tuomet pridedame vanilnio cukraus, sumaišome ir į mišinį įpilame pieną.
3. Tada pastatome masę ant silpnos ugnies ir verdame ją, nuolatos maišydamos, kol kremas nesustandės.
4. Kai jau kremas šiek tiek atvės, pridedame sviestą ir sumaišome iki vienalytės masės.
5. Dabar jau galite sudėlioti tortą. Imame po vieną sausainį, pamirkome kreme ir dedame ant lėkštės vieną po kito, sluoksnį po sluoksnio. Turėtų būti 5-6 sausainių sluoksniai.
6. Kai išdėliojame visus sausainius, ištepame kremu viršų ir kraštus, tuomet apibarstykite likusiais sausainių trupiniais. Štai ir viskas. Lepinamės!
7. Pastebėjimas: Šį receptą radau youtube (video rusų kalba), tai prisegu jį ir Jums, kad būtų aiškiau matyti kaip vyksta gamybos procesas.
Albina Rumbutiene
Atsakyti
Virginija
Atsakyti