Lengviausias jogurtinis tortas su kondensuotu pienu ir uogomis

2024-09-13 Autorius Virtuvė žaliems

Lengviausias jogurtinis tortas su kondensuotu pienu ir uogomis
Pavadinimas toks dėl to, kad toks jogurtinis tortas su kondensuotu pienu ir uogomis tikrai labai lengvai pagaminamas. Ingredientai taip pat labai paprasti. Jis tikrai pavyks kiekvienam gaminančiam!

Ingredientai

    • paprasti sausainiai: 200 gramų (pvz.: "Gaidelis")
    • kondensuotas pienas: 1 indelio
    • uogos (tinka ir šaldytos, bet reikia atitirpinti ir nusausinti)
    • sviestas: 1 pakelio
    • varškė: 0,5 kilogramo
    • jogurtas: 150 mililitrų (naudotas vyšninis, nes naudotos vyšnių uogos)
    • želatina: 30 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sausainius susmulkinkite, sutrinkite į miltus (aš tam naudoju kombainą).
  2. 2. Tuomet ištirpdykite sviestą, su juo sumaišykite sausainius, viską sudėkite į tortinę išimamu dugnu ir dėkite į orkaitę, kad sutvirtėtų (maždaug 15 minučių), išėmę atvėsinkite, o kol jis vėsta, imkitės varškės masės.
  3. 3. Tada želatiną užpilkite su verdančiu vandeniu, ir maišykite, kad ištirptų.
  4. 4. Sumaišykite varškę su jogurtu ir kondensuotu pienu.
  5. 5. Kai padas atvėsta, ant jo sudėkite vyšnias (arba kitas uogas), į varškę maišydamos pilkite želatiną, ir šią varškės masę pilkite ant pagrindo.
  6. 6. Kol nesustingo, viršų papuoškite uogomis, išpieškite, išrašykite ką tik širdis geidžia, ir dėkite į šaldytuvą bent kelioms valandoms. Skanaukite!
Lengviausias jogurtinis tortas su kondensuotu pienu ir uogomis
Lengviausias jogurtinis tortas su kondensuotu pienu ir uogomis

Oksana

Jei želatina užpilsit verdančiu vandeniu,tikrai ja sugadinsit,ji nebesustings,su atvesusiu virintu vandeniu reikia užpilti želatina ir palaukti Kol ji išbrings, tada galima pašilditi kad ištirptu tik neužvirinti.
Atsakyti

G.A.

Pilnai Jums pritariu,neteko girdėti,jog želatina mirkoma,užpilant verdančiu vandeniu.Nežinant kai kurių smulkmenų,gaminį galima sugadint,kas yra,manau,atsitikę ne vienai iš mūsų.

Dalyte Stankuniene

Pritariu dėl želatinos,nes aš jau vieną kartą pasimokyti🌹

oho

Ponia Oksana , dabar galima nusipirkti želatinos , kurios brankinti nereikia . Užtenka užpilti karštu skysčiu ( žiūrint ką gaminsite , galite rinktis sultis , vandenį , sultinį ). Ieškokite Maximoje , Lidle .

Jūratė

Labai skanus tortukas,patiko visai šeimai. Būtinai kartosiu!
Atsakyti

Ilona

Dėl zalatinos pritariu ir dar dėl sviesto, nesuprantu, kam reikia viso pakelio dėl 200g sausainių, tikrai per daug.
Atsakyti

Virginija Markevičiūtė

Kiek reikia vandens želatinai?
Atsakyti

Vilė

Sviesto gana ir 60 gramų, o geriau į sausainių masę įdėti graikiškų riešutų kokį 100 gramų.
Atsakyti
Nekeptas jogurtinis tortas su mandarinais
(4)
Braškių tortas su maskarponės kremu
(5)
Paprastas tortas su braškėmis ir maskarpone
(1)
Tortas mamos dienai
(2)