Lietinių blynų tortas su kondensuotu pienu

2023-11-21 Autorius WorldRecipes.lt

Lietinių blynų tortas su kondensuotu pienu
Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi maždaug 12-15 blynų, priklausomai kokio dydžio juos kepsite. Tikrai nerealiai skanu, kitaip ir negali būti, nes jame yra kondensuoto pieno, kurį tikriausiai mėgsta visi, nuo pačio mažiausio iki didžiausio. Tad labai rekomenduoju pasigaminti jau šiandien!  

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Blynams:
    • šiltas vanduo: 0,5 puodelio
    • miltai: 1 puodelio
    • kiaušiniai: 4 dideli
    • išlydytas sviestas: 4 valgomųjų šaukštų
    • miltai: 1 puodelio
    • cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
    • druska: žiupsnelio
    Pertepimams:
    • kambario temperatūros sviestas: 1 puodelio
    • saldintas sutirštintas pienas: 350 gramų
    • kambario temperatūros grietinėlės sūris: 230 gramų
    • vanilės ekstraktas: 2 arbatinių šaukštelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia iš blynams nurodytų ingredientų užmaišykite tešlą ir keptuvėje iškepkite lietinius blynus.
  2. 2. Tuomet pertepimui skirtą kambario temperatūros sviestą plakite mikseriu kartu su kondensuotu pienu maždaug 7 minutes, kol masė bus vientisa.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sudėkite sūrį, plakite dar apie 3 minutes, nustatę vidutinį greitį ir pabaigoje įmaišykite vanilės ekstraktą.
  5. 4. Ant kiekvieno blyno dėkite maždaug 3 šaukštus kremo ir šitaip susluoksniuokite visus 15 blynų.
  6. 5. Dėkite į šaldytuvą bent jau 6 valandoms (tik palaikytas šaldytuve idealiai pjaustysis), prieš patiekdami galite pabarstyti cukraus pudra, užberti šviežių uogų. Skanaus!
Lietinių blynų tortas su kondensuotu pienu

Alma

Valgiau, nepatiko... tas pats blynas
Atsakyti
Blynai su avižiniais miltais
(3)
Blyneliai su mėsa
(26)