Lietiniai apelsininiam padaže

2020-03-19 Autorius WorldRecipes.lt

Lietiniai apelsininiam padaže

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Lietiniai:
    • kiaušiniai: 4
    • pienas: 1,5 puodelio (gali reikti kiek daugiau)
    • miltai: 1,5 puodelio
    • druska: žiupsnelio
    • ištirpintas sviestas: 2 šaukštų
    Padažui:
    • apelsinai: 1 (išspaudžiame sultis)
    • cukrus: poros valgomųjų šaukštų
    • sviestas: 50 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Lietiniai: Kiaušinius išplakite su pienu, supilkite sviestą, persijokite miltus, dėkite druską ir gerai išplakite.
  2. 2. Tešlą palikite pastovėti bent jau 30 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Po to kepkite blynus gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol visiškai iškepa.
  5. 4. Padažas: Įkaitinkite keptuvę, dėkite sviestą ir pilkite cukrų. Kaitinkite maišant kol cukrus ištirps.
  6. 5. Supilkite apelsinų sultis, dar šiek tiek pakaitinkite maišant.
  7. 6. Blynus sudėkite trikampiais ir dėkite į keptuvę su karameliniu padažu. Apkepinkite iš abiejų pusių. Patiekite ir skanaukite!
  8. patiekti lietiniai apelsininiam padaže
  9. 7. Rekomendacija: Daugiau lietinių receptų rasite: Lietinių receptai.
Lietiniai apelsininiam padaže
Lietiniai apelsininiam padaže
Nesaldus lietinių blynų tortas - su pievagrybiais ir mėsa (šonine)
(2)
Blynai su šokoladiniu ir karameliniu sirupu
(1)