1. LIETINIAI Pradžioje į dubenį suberkite miltus, druską, pilkite vandenį, įmuškite kiaušinius, viską ganėtinai gerai išmaišykite. Įpilkite 3 valgomuosius šaukštus aliejaus bei lengvai permaišykite. Lietinių blynų masę palikite maždaug 20 minučių pastovėti bei galų gale kepkite lietinius ant lašelio aliejaus.
2. ĮDARAS: Į dubenį sudėkite ganėtinai mažais kubeliais supjaustytas krabų lazdeles, pomidorus ir kiaušinius, įtarkuokite fermentinį sūri, dėkite kelis šaukštus majonezo. Viską išmaišykite. Jeigu norisi, galima pagardinti viską saujele krapų.
3. Pabaigai įdarą dėkite ant lietinio blyno, maždaug po kupiną 1 valgomąjį šaukštą, susukite kaip patinka bei dar šiek tiek apkepinkite keptuvėje. Skanaus!