Lietuviška mišrainė su burokėliais, pupelėmis, marinuotais agurkais ir morkomis

2024-02-19 Autorius WorldRecipes.lt

Lietuviška mišrainė su burokėliais, pupelėmis, marinuotais agurkais ir morkomis
Aš labai mėgstu lietuvišką virtuvę. O ši mišrainė su virtais burokėliais, virtomis pupelėmis, marinuotais agurkais ir morkomis yra nuostabi, man ji pati skaniausia. Man ji tikras lietuviškos virtuvės šedevras. 

Labai svarbu ją gaminant pasirinkti savo mėgstamą majonezą - tada skonis bus pats geriausias. Aš įprastai gaminu su Hellmann's, nes jį mėgstame visi šeimos nariai, bet šioje vietoje kiekvieno pasirinkimo laisvė. 

Taip pat būtinai rinkitės marinuotus agurkus, nes konservuoti šioje mišrainėje tikrai netiks.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • virti burokėliai: 4
    • virtos pupelės: 2 saujų
    • marinuoti agurkai: 4
    • svogūnai: 1
    • morkos: 1
    • aliejus: šlakelio
    • druska: pagal skonį
    • mėgstamas majonezas: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių burokėlius supjaustykite kubeliais.
  2. virti burokėliai supjaustyti kubeliais
  3. 2. Agurkus supjaustykite kubeliais.
  4. supjaustyti marinuoti agurkai
    Reklama
  5. 3. Tuomet morką nulupkite ir sutarkuokite.
  6. sutarkuota morka
  7. 4. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  8. susmulkintas svogūnas
  9. 5. Tada morką bei svogūną pakepinkite aliejuje.
  10. 6. Po to sumaišykite burokėlius, pupeles, agurkus ir pakepintas daržoves.
  11. 7. Pagardinkite pagal savo skonį druska ir suaišykite su mėgstamu majonezu. Skanaukite!

Irena

Tikrai be galo skani. Galėčiau valgyti ir valgyti. O kartais dar į ją įmaišau silkės - tada išvis apsivalgymas garantuotas. :)
Atsakyti
Vištienos salotos (mišrainė) su obuoliu
(3)