džiovintos žolelės: žiupsnio (čiobrelis, mairūnas, bazilikas, petražolės ir panašiai)
citrinos sultys: 2 arbatinių šaukštelių
druska: 1-2 žiupsnių
pipirai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių makaronus išverdame taip, kaip nurodyti virti ant jų pakuotės.
2. Tuomet sumaišome visus padažo ingredientus tarpusavyje iki vientisos masės (česnaką būtinai išspaudžiame).
Reklama
3. Po to išvirusius makaronus nukošiame bei tame pačiame karštame puode sumaišome su padažu. Sušilęs padažas pradės skleisti malonų rūgštoką aromatą, šiek tiek primenantį lydytą baltą varškinį sūrį. Patiekiame ir skanaujame nieko nelaukdamos!
4. Pastebėjimas: Šis padažiukas labai tinka ir su salotomis, kepsneliais ir panašiai.
5. Rekomendacija: Daugiau makaronų receptų rasite: Makaronų receptai.