Aš pati asmeniškai niekada negalėjau atsisakyti lėkštės skanių makaronų. Mėgstu juos pačius įvairiausius, tiek su pomidorų padažu, tiek su paprastu alyvuogių aliejaus padažu, tiek su kreminiais grietinėlės padažais. Kaip nuspręsiu pasigaminti makaronus visiškai priklauso nuo nuotaikos. Šįkart prie makaronų itin norėjosi kreminio, skanaus, gardaus rausvo padažo. Paragavus makaronų su šiuo nuostabiu padažu visada (be išimčių) garsiai ištari “mm, kaip nerealiai skanu!“, reikės taip gaminti daug dažniau. Išbandykite, pažadu, tikrai nesigailėsite. Jeigu namie neturite krevečių, galima drąsiai naudoti apkeptą, susmulkintą vištieną ar faršą.
Beje, gaminant vietoje balto vyno galima naudoti ir vištienos sultinį.
petras
Atsakyti