1. Pirmiausia nuskuskime salierą, morkas bei bulves. Tuomet salierą sutarkuokime, apibarstykime druska ir apkepinkime įkaitintame aliejuje, bei išgriebkime į lėkštę. Bulves išvirkime pasūdytame vandenyje ir nusunkime, po to sugrūskime kartu su pakepinta saliero šaknimi bei įmaišykime kiaušinį.
3. Tada morką smulkiai sutarkuokime ir įmaišykime į maltą mėsą. Užberkime druskos, pipirų pagal skonį, įmuškime kiaušinį, įmaišykime sutrintas piene išmirkyto batono riekeles, pakepintus svogūnus ir raudonėlį. Viską labai gerai išmaišykime ir sudėkime į kepimo indą. Šaukštu gražiai išlyginkime paviršių.
4. Ant maltos mėsos sukrėskime bulvių bei saliero masę. Šaukštu išlyginkime paviršių, bei ant viršaus uždėkime susmulkinto sviesto gabaliukus.
5. Tuomet kepkime į iki 160-180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 45 minutes. Jeigu matome, kad paviršius ims skrusti per anksti, kepimo indą uždenkime folija.
6. Galiausiai patiekime su žalumynais, šviežiomis daržovėmis ir virtais žaliaisiais žirneliais. Ragaujam ir skanaujam!