1. Iš pradžių tešla išklokite 20 centimetrų skersmens formą laisvu dugnu.
2. Tuomet klokite kepimo popierių, užpilkite akmenukų (arba pupų) bei kepkite įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Nuimkite akmenukus bei popierių ir dar pakepkite maždaug 10 minučių. Ištraukite bei palikite atvėsti.
Reklama
3. Tada maskarponę išplakite elektriniu plaktuvu. Pilkite grietinėlę bei toliau plakite iki standumo.
4. Dėkite medų, citrinos žievelę bei įspauskite sultis. Gerai išmaišykite bei sukrėskite į atvėsusį pagrindą. Išlyginkite. Dėkite į šaldytuvą maždaug 2 valandoms.
5. Po to kivius supjaustykite riekelėmis bei apdėliokite torto viršų. Aptepimui medų su sultimis pakaitinkite, kol medus ištirpsta. Gautu mišiniu aptepkite viršų. Dar galite kurį laiką palaikyti šaldytuve, jeigu skubate tai nėra būtina. Skanaukite!