Mėsainių padažas su karamelizuotais svogūnais

2022-10-21 Autorius Santa Maria

Mėsainių padažas su karamelizuotais svogūnais
Karamelizuotų svogūnų padažas suteikia itin sodrų skonį Jūsų gaminamiems mėsainiams. Toks padažas puikiai tinka ne tik prie mėsainių, bet ir prie pačių įvairiausių grilio patiekalų. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • svogūnai: 1 (supjaustome kubeliais)
    • aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • majonezas: 150 mililitrų
    • Santa Maria pipirai Tellicherry: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • česnakų milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • laiškinis česnakas: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Karamelizuoti svogūnai: Pirmiausia smulkiai supjaustytą svogūną dedame į keptuvę.
  2. 2. Uždengiame ir kepiname nedidelėje kaitroje, kartas nuo karto pamaišydami. Svogūnai privalo tapti tolygios, gražios spalvos ir suminkštėti - tai trunka maždaug 15-20 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Po to nuimame nuo kaitros ir leidžiame atvėsti.
  5. 4. Mėsainių padažas: Atskirame inde sumaišome likusius ingredientus, paskui sudedame karamelizuotus svogūnus. Skanaus!
  6. 5. Patarimas: Laiškinius česnakus galima pakeisti svogūnų laiškais.
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau padažų receptų rasite: Padažai.

Rimvydas

Dedu šį padažą tiesiai į mėsainių vidų. Gaunasi fantastiškai gerai! :)
Atsakyti
Mėsainių padažas su karamelizuotais svogūnais
Granatų užpilas - padažas salotoms
(1)
Čimičiuri (chimichurri) - padažas iš susmulkintų žalumynų
(2)
Bearnaise sauce - Berno padažas
(1)