Mėsos vyniotiniai ir jų gamyba daugeliui skamba kaip didžiulis iššūkis, todėl šie žmonės pasirenka juos tiesiog nusipirkti parduotuvėje. Bet aš esu tikra, kad jie daro klaidą. Namie pagaminti yra ne tik sveikesni, bet ir dar skanesni. Taip pat galima eksperimentuoti su skoniais ir neprisirišti prie vieno, taip kiekvieną kartą išgaunant kažką naujo.
Šį kartą vakarienei man norėjosi kažko naujesnio, įdomesnio bei šventiškesnio. Tokiu būdu mėsos vyniotinis sakyčiau yra tikrai puiki išeitis.
Įdarą pasirinkau ganėtinai standartinį, pagamintą iš fermentinio sūrio bei špinatų. Nors ingredientai ir skamba paprastai, bet visumoje jie sukuria nuostabų skonį. Tikrai rekomenduoju pasigaminti.
Iš nurodytų ingredientų kiekio gaunasi tikrai nemažas vyniotinis. Toks vyniotinis labai skanus jau ir atvėsęs, nors galima ir iškart patiekti su šviežiomis salotomis. trumpai tariant, panaudojimo būdų daug, Jūs nuspręskite kurio Jums tą dieną norisi. ;)
Nija
Atsakyti