Mieliniai vafliai - purūs ir labai minkšti!

2020-02-24 Autorius Skanūs kąsneliai

Mieliniai vafliai - purūs ir labai minkšti!
Šie mieliniai vafliai gaunasi purūs ir labai minkšti vafliai. Ir žinoma, labai gardūs.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 375 gramų
    • žalios mielės: 25 gramų (arba 7 gramai sausų)
    • cukrus: 50 gramų
    • pienas: 500 mililitrų
    • kiaušiniai: 4
    • sviestas: 125 gramų
    • citrinos žievelė: iš 1 vnt.

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pieną maišant pašildome su sviestu bei cukrumi, kol sviestas ištirpsta. Atvėsiname iki 35 laipsnių.
  2. 2. Tuomet miltus mieles, kiaušinius ir pieną sumaišome kartu, pagardiname citrinos žievele.
  3. Reklama
  4. 3. Paliekame mažiausiai 30 minučių šiltai.
  5. 4. Kepti įkaitintoje vaflinėje maždaug porą minučių. Šitaip iškepame visus vaflius.
  6. iškepti mieliniai vafliai
  7. 5. Patiekiame su mėgstama uogiene arba džemu. Lepinamės!
  8. 6. Rekomendacija: Daugiau vaflių receptų rasite: Vaflių receptai.