Tai nuostabus bulvių apkepas - plokštainis. Atrodo, kad tarsi didžiulis blynas, tik keptas ne keptuvėje, o orkaitėje. Paruošimas itin paprastas, bet skonis pasakiškas.
3. Tuomet svogūną nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka.
4. Tada išspaustą česnaką sudedame į bulves su svogūnais, suberiame druską ir juoduosius pipirus. Nerekomenduotina pridėti kitų prieskonių. Viską sumaišome.
5. Kepimo indą ištepame su aliejumi, sudedame bulves ir apliejame likusiu aliejumi.
6. Išlyginame paviršių, kad iškepęs apkepas būtų lyg aukso spalvos.
7. Kepame įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug valandą.
8. Pastebėjimas: Šį receptą radau youtube, tai prisegu ir video pagal kurį gaminau. Video rusų kalba.
9. Rekomendacija: Daugiau bulvių plokštainių receptų rasite: Bulvių plokštainiai.
Valerija Žvinienė
Atsakyti
vida
Atsakyti
Alvira Volkiene
Atsakyti
Татьяна Богомолова
Atsakyti
Danutė Ali
Atsakyti
Jolita
Atsakyti