1. Pirmiausia į tortinę (mano buvo 26 centimetrų skersmens) įklokite kepimo popieriaus. Išdėliokite sausainius.
2. Tuomet želatiną užpilkite šiltu vandeniu, kad ją apsemtų, bei palikite išbrinkti. Kai išbrinksta, virš karštų garų ją ištirpinkite bei kelioms minutėms dėkite į šalį.
Reklama
3. Tada maskarponę gerai suplakite su kokosų pienu, cukrumi bei vanilės ekstraktu. Įplakite ištirpintą želatiną. Susidariusią masę pilkite į tortinę ant sausainių. Kremas gaunasi skystokas, o sausainiukai yra lengvi, nenustembame, jei keli iškils į paviršių.
4. Po to braškes supjaustykite taip smulkiai, kaip tik širdelė geidžia. Suberkite ant pradėjusio stingti kremo. Pastatykite į šaldytuvą galutinai sustingti.
5. Želės miltelius užpilkite su verdančiu vandeniu, maišykite, kol ištirpsta. Palikite atvėsti. Supilkite ant braškių. Pastatykite į šaldytuvą, kad visiškai sutvirtėtų, ir galiausiai skanaukite!