Nepaprastai skanūs vištienos sparneliai

Ingredientai

    • vištienos sparneliai: 12
    • baltojo vyno actas: 1 šaukšto
    • svogūnai: 1 vidutinio dydžio (plonai pjaustytas)
    • česnakas: 6 skiltelių (sutraiškytos)
    • aitriosios paprikos: 2 nedidelės (smulkiai supjaustytos)
    • malta saldžioji paprika: 1 šaukšto
    • malta aitrioji paprika: 1 šaukštelio
    • aliejus: 60 mililitrų
    • raudonėlis: 1 šaukšto
    • druska: 0,5 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių viską sumaišome bei sudedame į polietileninį maišelį. Išspaudžiame iš maišelio orą, gerai užrišame bei paliekame šaldytuve mažiausiai 2 valandoms.
  2. 2. Paskui išimame, sudedame ant kepimo skardos (svogūnus su priedais sudedame į viduriuką) bei kepame maždaug 60 minučių iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Štai ir viskas. Džiaugiame gyvenimu su skaniai vištienos sparneliais.
  3. 3. Pastebėjimas: Šis receptas yra vienas iš tu, kuriuos gamindama aš nieko nekeičiu ir neužsiimu eksperimentais.
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos sparnelių receptų rasite: Vištienos sparnelių receptai.
Lietinių blynų tortas su vištiena ir pievagrybiais
(1)