Nerealioji vištienos mišrainė su pupelėmis

2020-03-04 Autorius Ką valgyti?

Nerealioji vištienos mišrainė su pupelėmis

Ingredientai

    • virta arba kepta vištiena: 400 gramų
    • konservuotos juodosios pupelės: 200 gramų
    • konservuotos raudonosios pupelės: 200 gramų
    • čederio arba fermentinis sūris: 100 gramų
    • raudonos saldžiosios paprikos: 1
    • salsos padažas su daržovių ir vaisių gabaliukais: 100 mililitrų (gali būti kinietiškas padažas)
    • smulkinti svogūnų laiškai: 2 šaukštų
    • smulkinti žalumynai: 2 šaukštų
    • kalendra
    • salotų lapai
    • neriebi grietinė: 100 mililitrų (arba jogurtas)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną ir sūrį susipjaustykite kubeliais, susismulkinkite papriką.
  2. 2. Tuomet pupeles nukoškite.
  3. 3. Tada dideliame dubenyje sumaišykite vištieną, pupeles, sūrį, papriką, svogūnų laiškus, žalumynus, kalendrą bei salsos padažą.
  4. 4. Po to į nedideles salotines įklokite salotų lapų ir įdėkite po dalį pasigamintos mišrainės.
  5. 5. Šalia dėkite po du šaukštus grietinės arba jogurto. Patiekite ir skanaukite!
Sluoksniuotos tešlos keksiukai su vištiena
(5)
Prancūziškas vištienos filė kepsnys
(6)