1. Pradžioje vištieną susipjaustome kubeliais, pabarstome čili, sumaišome su miltais, krakmolu ir kiaušinio baltymu bei paliekame vištieną pasimarinuoti bent 60 minučių.
2. Tuomet papriką, svogūną supjaustome juostelėmis. Česnako skilteles susmulkiname.
Reklama
3. Tada keptuvėje ant įkaitinto aliejaus pakepiname keletą minučių papriką, svogūną, po to suberiame česnaką ir imbierą. Daržoves išimame į dubenį bei toje pačioje keptuvėje ant šlakelio aliejaus pakepiname pasimarinavusią vištieną. Galite, jei norite, tai padaryti vienu metu ant dviejų keptuvių.
4. Prie apkeptos vištienos sudedame daržoves ir kubeliais supjaustytus ananasus. Dubenėlyje sumaišome sojos padažą, medų, citrinos sultis bei čili padažą. Supilame ant paroštos vištienos, keletą minučių pakaitiname, pagardinkite su pipirais.
5. Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje. Sumaišome su vištiena bei patiekiame. Skanaujame!