1. Iš pradžių nuplauname obuolį, nulupame, supjaustome maždaug 1,5 centimetro dydžio gabaliukais. Įkaitiname keptuvę su puse arbatinio šaukštelio aliejaus, apkepame obuolio gabaliukus, kol gražiai apskrus - maždaug 3 minutes, tuomet sudedame medų bei pakepame dar apie 2 minutes.
2. Tada kiekvienos duonos riekės vieną pusę aptepame aliejumi. Ant vienos riekės sausos pusės dedame Bri sūrio riekeles, rūkytos vištienos gabaliukus, apkeptus obuolius bei rukolos lapelius, sumaišytus su puse valgomojo šaukšto aliejaus, citrinos sultimis bei čiobreliais. Papipirinane,
3. Užvožiame sumuštinį kitos riekės sausąja puse.
4. Po to paskrudiname sumuštinį sausoje keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies iš abiejų pusių, švelniai paspausdamos mentele arba mažesnės keptuvės dugnu.