Paprasti prancūziški skrebučiai keptuvėje

2023-10-21 Autorius WorldRecipes.lt

Paprasti prancūziški skrebučiai keptuvėje
Įprastai prancūziškų skrebučių receptai būna taip "prigardinti" visokiausių pagardų, šokoladų, ledų ir panašiai, kad kartais net atrodo labai sudėtingi ir taip sunku prisiversti juos pasigaminti. O šiandien ryte iškepiau ir pagalvojau - kaip paprasta, ir kaip skanu! Tikrai rekomenduoju pamėginti.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • batono: 4 riekelių
    • kiaušinių: 1
    • pieno: 0,5-1 stiklinės
    • druskos: žiupsnelio
    • cinamono
    • cukraus: žiupsnelio
    • sviesto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaušinį suplakite su pienu (pyliau iš akies).
  2. 2. Įberkite druskos, cukraus ir cinamono.
  3. Reklama
  4. 3. Kol įkaitinsite keptuvę, į plakinį merkite batono riekeles.
  5. 4. Keptuvėje ištirpinkite sviesto gabaliuką, aš dar įpyliau šlakelį aliejaus.
  6. 5. Kepkite ant vidutinės kaitros kelias minutes, kol skrebučiai gražiai paruduos, tuomet apverskite ir dar šiek tiek pakepkite.
  7. 6. Patiekite kaip tik jums skanu - su medumi, cukraus pudra, ar šviežiais vaisiais, - nors man asmeniškai skaniausia be nieko, tiesiog su balinta kava. Skanaus! :)