1. Iš pradžių orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių temperatūros (arba 180 laipsnių su fenu).
2. Inde išmaišome miltus, migdolų miltus, pusę smulkaus bei visą rudąjį cukrų ir cinamoną.
Reklama
3. Tada į gautą mišinį iš lėto pilame išlydytą sviestą maišydamos su šakute kol susiformuos smulkūs trupiniai.
4. Po to iš slyvų išimame kauliukus ir supjaustome į keturias dalis bei sumaišome su likusiu cukrumi.
5. Tuomet šaukštu slyvas išdeliojame po lygiai į karščiui atsparius indelius (arba vieną didelį).
6. Ant viršaus tolygiai užbarstome paruoštus trupinius.
7. Kepame įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį. Lepinamės!
Irena
Gal būt pyragas skanus. Tačiau receptūroje produktų pateikimas.... puodelis, pusė puodelio, trys ketvirtadaliai puodelio man yra primityvu. Puodelis puodeliui nelygus. Gal arbatos puodelis o gal naktinis .....
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Virginija
Atsakyti