Angliškas obuolių pyragas "Apple crumble pie" pagal Beatą

2023-08-15 Autorius WorldRecipes.lt

Angliškas obuolių pyragas "Apple crumble pie" pagal Beatą
Dar vienas nuostabus ir saldus obuolių pyragas ant mano stalo. Nes tiesiog kartais taip norisi vakarais valgyti karštą obuolių pyragą su ledais. Šį angliško pyrago receptą nusižiūrėjau vienoje Beatos knygoje ir dabar labai dažnai kepu. Paruošimas visai nesudėtingas, o skonis pranoksta visus pirminius lūkesčius. Jis tikrai vertas visų pagyrų ir Jūsų dėmesio. Tad nieko ilgai nelaukite, imkite receptą ir pasilepinkite šiuo fantastišku desertu. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • obuolių: 1 kilogramo
    • miltų: 400 gramų
    • sviesto: 200 gramų
    • fruktozės: 230 gramų
    • avižinių dribsnių: 50 gramų
    • migdolų drožlių: 20 gramų
    • cinamono
    • vanilinių ledų (arba grietinėlės)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia obuolius nulupkite, supjaustykite į keturias skilteles ir tuomet pjaustykite plonomis plokštelėmis.
  2. 2. Pabarstykite cinamonu ir žiupsneliu cukraus.
  3. Reklama
  4. 3. Rankomis sutrinkite miltus su sviestu.
  5. 4. Suberkite fruktozę ir dar patrinkite. Atkreipiame dėmesį, jei vietoje fruktozės naudosite paprastą cukrų - jo reikės dėti dvigubai daugiau (dėl to fruktozė ir yra sveikesnis produktas - kadangi yra dvigubai saldesnė už cukrų, jos naudojame perpus mažiau).
  6. 5. Tada suberkite avižinius dribsnius ir migdolus.
  7. 6. Dėkite obuolius į sviestu pateptą kepimo formą, ant viršaus suberkite tešlą ir gerai paspauskite.
  8. 7. Kepkite iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių.
  9. 8. Patiekite su ledais arba plakta grietinėle. Skanaukite!
  10. 9. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.
Nematomas obuolių / kriaušių pyragas
(5)