Perlinių kruopų blyneliai su lašiša

2020-05-05 Autorius Jurgitos skanumai

Perlinių kruopų blyneliai su lašiša

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia įkaitinkite sriubai skirtą puodą ir įpilkite aliejaus.
  2. 2. Įkaitusiame aliejuje pakepinkite perlines kruopas maždaug 15 minučių ir užpilkite 1 litru vandens.
  3. Reklama
  4. 3. Virkite kruopas, kol šios suminkštės.
  5. 4. Nuo išvirusių kruopų nupilkite vandenį ir jas atvėsinkite.
  6. 5. Tada sumaišykite su kiaušiniais, miltais ir majonezu. Pasūdykite ir pagardinkite krapais.
  7. 6. Įkaitinkite keptuvę ir dėkite į ją po vieną valgomąjį šaukštą tešlos ir uždėkite pjaustytų lašišų juostelių.
  8. 7. Blynelius apkepkite iš abiejų pusių.
  9. 8. Galiausiai patiekiame su jogurtu ir apibarstykite petražolėmis arba krapais. Skanaus!
  10. 9. Pastebėjimas: Šie blyneliai labai skanūs kol karšti, atvėsę mūsų šeimai jie nelabai patinka. :)
  11. 10. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Lietinių blynų tortas su varške
(15)
Nesaldūs tarkuotų bulvių ir cukinijų vafliai - blynai
(4)