1. Iš pradžių baltą duoną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Ant jų suberkite smulkiai supjaustyus česnako skilteles. Sudėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi, apkepkite, įdėkite rozmarino. Kepkite maišydamos, kol apskrunda balta duona.
2. Tuomet lašišą supjaustykite smulkiais gabalėliais, avokadą - taip pat, apšlakstoykite citrinos sultimis, kad nepajuoduotų.
Reklama
3. Po to kukurūzus suberkite į indą, ant jų suberkite nedidelius sūrio gabalėlius. Įdėkite šaukštelį majonezą bei išmaišykite.
4. Serviruokite maždaug taip: ant lėkštės dugno sudėkite dalis lašišos, ant viršaus - avokadą (arba atvirkščiai). Ant jų dėkite sūrio kukurūzų masės, vėl pakartokite avokadą ir lašišą, o pabaigoje - viską apibarstykite paskrudinta balta duona. Papuoškite baziliko šakele. Skanaukite!