Iš nurodytų ingredientų kiekių buvo pagamintos 4 kesadilijos.
Ingredientai
tortilijos blynai: 4
kiaušiniai: 4
pienas: šlakelio
pipirai
rūkyta šoninė
sviestas
raudonosios paprikos: 0,5
raudonieji svogūnai: 0,5 (nedidelio)
konservuotos pupelės: 2 kupinų šaukštų
konservuoti kukurūzai: 2 kupinų šaukštų
tarkuotas sūris
Salsos padažas
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių keptuvėje pakepiname smulkintą šoninę. Tada kiaušinius išplakame su šlakeliu pieno bei pilame į keptuvę su šonine. Iškepame omletą. Į iškeptą omletą dedame susmulkintą papriką bei svogūnus, pupeles, kukurūzus, beriame pipirus ir gerai išmaišome.
2. Tuomet kitoje keptuvėje išlydome sviesta bei dedame tortilijos blyną. Pakepiname jį 2 minutes bei apverčiame. Į blyno vidurį krauname omleto masę, apibarstome sūriu bei užpilame salsos padažu.
Reklama
3. Blyną keptuvėje perlenkiame per pusę bei kepame apie 3 minutes, po to apverčiame ant kitos pusės ir taip pat pakepame maždaug 3-4 minutes. Skanaujame!