Sumuštiniai su keptais pievagrybiais ir ožkos pieno sūriu

2021-02-01 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Sumuštiniai su keptais pievagrybiais ir ožkos pieno sūriu
Tai kitokie sumuštiniai, nei daugelis yra įpratę valgyti. Bet jie labai labai skanūs. Juos tikrai paprasta paruošti ir jie verti visų pagyrų. Nepatiks, tik tiems, kurie apskritai sumuštinių niekada nevalgo. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia keptuvėje ištirpinkite sviestą.
  2. sviestas tirpinamas keptuvėje
  3. 2. Pakepinkite riekelėmis supjaustytus pievagrybius.
  4. 3. Tada sudėkite išspaustą česnaką ir kepinkite, kol pasklinda nuostabus česnako kvapas.
  5. 4. Tuomet ant duonos tepkite ožkų pieno sūrį, dėkite pakepintus pievagrybius, dėkite paprikas, pagardinkite druska ir pipirais. Štai ir viskas. Skanaukite!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau sumuštinių receptų rasite: Sumuštiniai.
Vasariški sumuštiniai rudeniškai dienai su rūkyta mėsa
(1)
Beigeliai - beigelis su lašiša
(1)