Pyragas su rabarbarais ir cinamonu

2019-06-20 Autorius Taip norėjau

Pyragas su rabarbarais ir cinamonu

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušiniai: 3
    • cukrus: 1 stiklinės (1 stiklinė - 250 mililitrų)
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • lydytas margarinas: 100 gramų
    • pienas: 100 mililitrų
    • miltai: 2 stiklinių
    • kepimo milteliai: 1,5 arbatinio šaukštelio
    • kubeliai pjaustyti rabarbarai: 2-3 stiklinių
    • miltai: 2 valgomųjų šaukštų (rabarbarų apvoliojimui)
    Apibarstymui:
    • cukrus: 1 valgomojo šaukšto
    • cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinius išplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Pilkite išlydytą ir pravėsintą margariną ir pieną, išmaišykite.
  2. 2. Tuomet miltus sumaišykite su kepimo milteliais bei įmaišykite į tešlą. Rabarbarus apvoliokite miltais, suberkite į tešlą, išmaišykite bei viską sukrėskite į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą/indą.
  3. Reklama
  4. 3. Tada viršų pabarstykite su cinamonu sumaišytu cukrumi bei kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Ar jau iškepęs, tikrinkite mediniu pagaliuku.
  5. 4. Iškepusį atvėsinkite ir galite skanauti!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau pyragų su rabarbarais receptų rasite: Pyragai su rabarbarais.
Morkų pyragas su varškės kremo pertepimu
(8)
Veganiška beglitiminė moliūgų tarta - pyragas
(1)