Salotos su pievagrybiais ir vyšniniais pomidorais

2020-07-07 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Salotos su pievagrybiais ir vyšniniais pomidorais
Skanios salotos visada yra labai geras pasirinkimas. Jos idealiai gelbsti norint nedaug laiko praleisti virtuvėje, bet tuo pačiu skaniai pavalgyti. 

Salotas aš visais metų laikais stengiuosi gaminti kuo dažnesnes ir įvairesnes, nes šitaip jos man šeimai neatsibosta.

Šios salotos su pievagrybiais yra itin greitai pagaminamos ir dar greičiau būna suvalgomos. Pamėginkite jau šiandien!

Ingredientai

    • geltoni vyšniniai pomidorai: 200 gramų
    • maži pievagrybiai: 150 gramų
    • salotos: 2 saujų (naudojame kokias tik mėgstame)
    • petražolės: nedidelio pundelio
    • alyvuogių aliejus: 3 šaukštų
    • balzamiko actas: 2 šaukštų
    • druska: žiupsnelio
    • pipirai: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia pievagrybius nuvalykite ir perpjaukite perpus.
  2. 2. Tada dėkite į keptuvę ir apkepinkite.
  3. Reklama
  4. 3. Po to į lėkštes dėkite po lygiai salotų, ant viršaus uždėkite perpjautus pomidorus, pakepintus pievagrybius ir susmulkintas petražoles.
  5. 4. Tuomet aliejų, balzamiko actą, druską ir pipirus sumaišykite ir patiekdami užpilkite ant salotų. Skanaus!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau salotų su pievagrybiais receptų rasite: Salotos su pievagrybiais.
Šiltos žuvies salotos su mangų padažu
(1)
Morkos korėjietiškai
(1)
Cukinijų, žirnelių ir mėtų salotos
(3)