Silkės mišrainė su pievagrybiais - ši mišrainė sukuria puikų skonio balansą iš gaivių daržovių ir pikantiškos silkės. Į pagrindą sudėti nedideliais gabalėliais pjaustyti virti morkų kubeliai, traškūs marinuoti agurkėliai, saldūs kukurūzai ir marinuoti pievagrybiai, suteikiantys patiekalui įvairių tekstūrų. Sūri silkė puikiai papildo skonį, o viską apjungia lengvas majonezo padažas, kuris mišrainei suteikia kreminės tekstūros. Šaldytuve palaikyta mišrainė dar labiau atsiskleidžia – visi skoniai puikiai persipina ir sukuria subalansuotą, užkandžiui ar šventiniam stalui tinkantį patiekalą.
Redaktorės Vaidos komentaras - labai gardi ir gaivi mišrainė, kuri tinka tiek mėgautis pietums ar vakarienei, tiek puikiai tiks patiekti ant šventinio stalo. Valgykite vieną ar patiekite kartu su kitais patiekalais.