Skaniausi varškiniai rageliai

2020-06-25 Autorius San-Zar virtuviniai eksperimentai

Skaniausi varškiniai rageliai
Mano vaikui labai patiko šie varškiniai rageliai. Jis ėmė vieną po kito, gal galiausiai jie baigėsi ir tada pareiškė "Mama, eik kepk dar, jau dabar". :D

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • minkšta varškė: 200 gramų
    • augalinis aliejus: 60 mililitrų
    • pienas: 60 mililitrų
    • cukrus: 35 gramų
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • vanilinas: 1 pakelio (arba pagal skonį)
    • miltai: 200 gramų
    • druska: žiupsnelio
    • kiaušiniai: 1 (lengvai išplakto)
    • cinamonas (pabarstymui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia išsijojame miltus, suberiame kepimo miltelius, cukrų ir vaniliną.
  2. 2. Gerai išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Kitame inde supilame pieną bei aliejų su varške ir išmaišome, palaipsniui sudedame miltų mišinį ir minkome tešlą.
  5. 4. Tada įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
  6. 5. Iškočiojame tešlą plonai, maždaug 3-4 milimetrų storio ir suformuojame ragelius.
  7. 6. Leidžiame pastovėti maždaug 15-20 minučių.
  8. 7. Užtepame su plaktu kiaušiniu.
  9. 8. Kepame orkaitėje maždaug 20-25 minutes. Lepinamės!
Tobuli biskvito lakštai
(1)