1. Iš pradžių sutrupiname sausainius ir sumaišome su sviestu. Sudedame masę į apvalią torto formą (nuimamais kraštais), stipriai suspaudžiame. Maždaug 15-ai minučių įdedame į šaldytuvą.
2. Tuo tarpu dubenyje, įstatatytame į indą su karštu vandeniu, ištirpiname šokoladą. Po to paliekame kiek atvėsti.
3. Tuomet išplakame sūrį bei grietinėlę iki tirštos vienalytės masės. Braškes nuplauname, nusausiname, perpjauname pusiau. Dalį braškių paliekame papuošimui.
4. Tada į sūrio masę supilame išlydytą šokoladą bei išplakame plaktuvu. Paskui sudedame braškių puseles bei išmaišome šaukštu.
5. Sudedame sūrio masę ant sausainių pagrindo, išlyginame. Maždaug 4-ioms valandoms pastatome į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekdamos išimame iš formos, papuošiame braškių puselėmis. Skanaujame!
6. Rekomendacija: Daugiau sūrio pyragų receptų rasite: Sūrio pyragai.