Šį tailandietišką makaronų su vištieną patiekalą gamindami užtruksite vos 15 minučių. Nors gal būtų tiksliau juos pavadinti Azijietiški makaronai, nes tikrai gaminami ne tik Tailande.
Tai itin paprastas, greitas ir sveikas receptas. Makaronus tokiam patiekalus galite naudoti ir paprastus, tik juos prieš tai reiia išvirti. Bet galite naudoti ir kiniškus, kurie yra pagaminti tik iš kvietinių miltų, ir kurių atskirai virti nereikia. Aš pati naudoju būtent tokius, kiniškus Santa Maria prekinio ženklo vermišelius, kuriuos tik reikia sudėti į keptuvę, įpilti vandens ir per maždaug 5 minutes jie puikiai išverda.
Kitas labai geras dalykas su šiais makaronais yra tai, kad galite naudoti bet kokį padažą - pradedant sojos, baigiant bet kuo kas patinka. Aš naudoju kinišką česnakinę juodųjų pupelių pastą. Bet jeigu tokios savo virtuvėje neturite, tai tiks tik sojos padažas, arba dar geriau kiniškas žuvies padažas (fish souce) arba terijaki (teriyaki) padažas - žodžiu, kas prieinama arba kas po ranka.
Ir paskutinis dalykas - prie makaronų gali būti bet kas - bet kokios daržovės, bet kokia mėsa arba žuvis - kas prieinama, ir ką labiausiai mėgstate.