1. Pirmiausia keptuvėje įkaitiname nedaug aliejaus.
2. Pakepiname maltą mėsą. Tada susmulkiname vieną česnako skiltelę bei suberiame į kepinamą mėsą. Sudedame pomidorų pastą, raudonėlius, paskaniname druska bei pipirais. Viską gerai išmaišome, nukeliame keptuvę nuo ugnies bei uždengiame.
Reklama
3. Tuomet sutarkuojame sūrį bei susmulkiname dvi česnako skilteles. Išplakame kiaušinius bei į juos sudedame tarkuotą sūrį, krapus, česnakus bei grietinę. Bulves sutarkuojame stambia trintuve. Tarkius įmaišome į kiaušinių bei sūrio masę, paskaniname druska ir pipirais.
4. Galiausiai į kepimo formą sukrečiame pusę tarkių, ant viršaus sudedame pakepintą maltą mėsą. Išlyginame bei sukrečiame likusius tarkius. Vėl išlyginame paviršių.
5. Bulvių apkepą maždaug 40 minučių kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.