Bulvių troškinys su rūkytomis dešrelėmis ir pomidorų padažu

2024-05-02 Autorius WorldRecipes.lt

Bulvių troškinys su rūkytomis dešrelėmis ir pomidorų padažu
Itin paprastas, pigus ir nesudėtingas receptas iš bulvių, bet kai reikia greitai paruošti vakarienę arba pietus - idealiai tinka. Kartais labai mėgstu tokius patiekalus. O jei tiksliau ne kartais, o tada kai artėja vasaros sezonas. Kodėl? Tikrai ne todėl, kad su jais bus lengviau numesti svorio, bet vasaros sezonu prasideda daugiau kelionių, tad joms reikia daugiau pinigų. O norint sutaupyti vienas iš būdų - taupyti virtuvėje, tuomet tokie nebrangūs patiekalai labai praverčia. O tuomet per atostogas galima suvalgyti ir vieną kitą prabangesnį patiekalą geresniame restorane. Pamėginkite!:) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • bulvės: norimas kiekis
    • rūkytos dešrelės: norimas kiekis
    • pomidorų padažas: 3-4 valgomųjų šaukštų
    • druska: pagal skonį
    • svogūnai: pagal skonį (jeigu norisi, galima ir nedėti)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių bulves nuskuskite, supjaustykite stambiais kubeliais bei apkepinkite keptuvėje su druska.
  2. 2. Tuomet puode užvirkite vandenį, sudėkite ten apkeptas bulves, riekelėmis supjaustytas dešreles, pomidorų padažą bei troškinkite ant nedidelės ugnies, kol skystis beveik nugaruos, o bulvės bus išvirusios.
  3. Reklama
  4. 3. Patiekite su mėgstamomis salotomis ir skanaukite!
Mėsos kukuliai su ryžiais ir morkomis, baltame padaže
(102)
Plovas | Receptas
(76)