Tortilijų apkepas | Receptas

2017-10-17 Autorius Gabrielės blogas

Tortilijų apkepas | Receptas

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • tortilijos
    • malta vištiena
    • konservuotos pupelės pomidorų padaže
    • konservuoti kukurūzai
    • grietinė
    • kečupas
    • aštri prieskoniai
    • lydyto sūrio lapeliai
    • fermentinis sūris

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje maltą vištieną pakepinkite su aštriais prieskoniais, pupelėmis bei konservuotais kukurūzais. Dėkite į kepimo formoje išdėliotas tortilijas. Ant viršaus uždėkite po kelis šaukštus grietinės bei įspauskite kečupo.
  2. 2. Tuomet mėsytę apdenkite lydyto sūrio lapeliais bei sulenkite tortilijų kraštelius.
  3. Reklama
  4. 3. Tada užbarstykite gerą saują sutarkuoto fermentinio sūrio bei dėkite į karštą orkaitę. Kepkite maždaug 30 minučių. Skanaukite!
Tortilijų apkepas | Receptas
3 skirtingi sotūs makaronų apkepai
(2)
Kalafiorų apkepas
(3)
Cukinijų ir morkų apkepas su sūriu
(7)
Makaronų apkepas su mėsa ir paprika
(2)