Traškios išorės sultingi kiaulienos faršo maltinukai su lydytu sūreliu

2024-06-05 Autorius WorldRecipes.lt

Traškios išorės sultingi kiaulienos faršo maltinukai su lydytu sūreliu
Itin gardūs kiaulienos faršo maltinukai, nes viduje gaunasi sultingi (dėl naudojamo lydyto sūrelio), o viršus traškus. Man jie skaniausi, kai paruošti iš neriebios kiaulienos, bet esu mėginusi gaminti ir iš vištienos - gavosi taip pat labai gerai. Rekomenduoju pamėginti!

Taip pat, prie tokių maltinukų, garnyrui labai tinka šviežių daržovių salotos.

Beje, aš dar šį kartą gamindama ir eksperimentuodama į vidų įdėjau po gabaliuką lydyto sūrelio, bet tai nėra būtina, labai gardu ir be jo.

Ingredientai

    • malta mėsa: 500 gramų (naudoju kiaulienos faršą)
    • majonezas: 1 valgomojo šaukšto
    • krakmolas: 1 valgomojo šaukšto
    • kiaušiniai: 1
    • svogūnai: 0,5 (nedidelio)
    • druska
    • pipirai
    • žolelių mišinys
    • lydytas sūrelis (nebūtina)
    • aliejus (kepimui)
    Apvoliojimui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į maltą mėsą įtarkuokite svogūną, įmuškite kiaušinį, dėkite majonezą, krakmolą, prieskonius bei išminkome.
  2. 2. Tuomet formuokite norimo dydžio maltinuką, apvoliokite kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose.
  3. Reklama
  4. 3. Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol gražiai paruduos.
  5. 4. Patiekite ir skanaukite!
Traškios išorės sultingi kiaulienos faršo maltinukai su lydytu sūreliu
Karštai rūkytos kiaulės ausys
(2)