Skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos nugarinės kepsneliai, orkaitėje su sūriu

2019-01-10 Autorius Lithuanian in the USA

Skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos nugarinės kepsneliai, orkaitėje su sūriu
Nuostabaus skonio kiaulienos nugarinės kepsniai kepti orkaitėje. Juos labai lengva paruošti, taip pat neužtrunka daug laiko. Tinka tiek pietums, tiek vakarienei!

Kepsneliai iškeps minkšti bei sultingi, o sūris, majonezas ir svogūnai atstos padažą. Šiuos kepsnelius patiekiame su mėgiamais priedais – bulvėmis, ryžiais, salotomis, troškintomis daržovėmis ar panašiai. Jokio papildomo padažo kepsneliams tikrai nebereiks, nebent esate didelis padažų mėgėjas, tada galima rinktis papildomai barbekiu arba aštrų padažą. Man pačiai asmeniškai, šie kepsniai skaniausi su virtomis bulvėmis bei marinuotais agurkėliais – paprastai ir lietuviškai.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaulienos nugarinė: ~700 gramų
    • majonezas: ~6 valgomųjų šaukštų
    • sutarkuotas mocarelos sūris: 80 gramų
    • sutarkuotas fermentinis sūris: 80 gramų ("Gauda" ar "Edamas" ar panašus)
    • svogūnai: 2 (vid. dydžio)
    • druska
    • česnako milteliai
    • džiovintos petražolės
    • baltieji pipirai
    • raudonosios paprikos milteliai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaulienos nugarinę supjaustykite nedideliais, maždaug 1,5 centimetro storio gabaliukais.
  2. 2. Šiuos gabaliukus išmuškite mėsos muštuku.
  3. mušama kiaulienos nugarinė mėsos muštuku
    Reklama
  4. 3. Tuomet norimą kiekį prieskonių sumaišykite indelyje, apibarstykite kiekvieną mėsos gabaliuką iš abiejų pusių.
  5. 4. Palikite pasimarinuoti šaldytuve maždaug 15 minučių arba ilgiau, arba galite kepti iškart (priklausomai kiek turite laiko).
  6. 5. Tada svogūną nulupkite, perpjaukite perpus bei supjaustykite griežinėliais.
  7. 6. Tada kiaulienos gabaliukus išdėliokite ant kepimo skardos, apibarstykite svogūnu, ant visų gabaliukų tolygiai užtepkite majonezo, apibarstykite sutarkuotais sūriais. Uždenkite su kepimo folija.
  8. 7. Po to kepsnelius kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje uždengtus folija maždaug 25 minutes.
  9. 8. Paskui nuimkite foliją bei dar kepkite apie 20 minučių, kol kepsneliai gražiai apskrus. Nerealiai gardu ir taip paprasta! Skanaus!
  10. iškepti kiaulienos kepsneliai su sūriu orkaitėje
  11. 9. Patiekiame su mėgstamais pagardais. Prie šių kepsnių itin tinka marinuoti agurkėliai.
  12. kiaulienos kepsnys su sūriu orkaitėje
  13. 10. Rekomendacija: Daugiau kepsnelių receptų rasite: Kepsneliai.
Skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos nugarinės kepsneliai, orkaitėje su sūriu

Irena

Čia "Gildijos" kepsnys. Daug metų šventėms kepu. Labai patogu, - iš anksto gali viską paruošti, po to tik pašauni į orkaitę.
Atsakyti

Aušra

Labai skanu, greita, nereikia stovėti prie viryklės, apetitnai atrodo🤗🤤👌
Atsakyti

Jūratė

Aš tikrai taip ilgai nekepu
Atsakyti

Gitute

Aš dedu ant muštos mėsos svogūno, pomidoro ir sūrį sumaišau su majonezu ir grietine.
Atsakyti

Onutė

Labai labai skanu. Kepsneliai sultingi, labai skani sūrio plutelė. Tiesiog be žodžių.
Atsakyti

Asta

Labai skanu, mėsytė tokia minkštutė gaunasi.
Atsakyti

Irena

Dar ant viršaus tarkuotų morkų dedu, irgi labai skanu😉
Atsakyti
Orkaitėje keptas plovas
(30)
Kiaulienos troškinys su marinuotomis voveraitėmis ir šonine
(2)
BBQ kiaulienos šonkauliai kepti orkaitėje - folijoje
(2)
Lietinių sumuštiniai "Ala kebabai"
(1)