Kiaulienos nugarinės suktinukai su rūkyta šonine ir šparaginėmis pupelėmis

2017-10-17 Autorius Oditėlės blogas

Kiaulienos nugarinės suktinukai su rūkyta šonine ir šparaginėmis pupelėmis
Kiaulienos nugarinės mėsa tiesiog idealiai tinka gaminti įvairiems suktinukams, kurių prisigalvoti galima pačių įvairiausių. Čia vienas iš mylimiausių variantų, kur yra naudojama šoninė ir šparaginės pupelės. Mūsų šeimos niekada nenuvilia.

Ingredientai

    • kiaulienos nugarinės kepsniai: 5
    • rūkyta kiaulienos šoninė: 5 riekelių
    • geltonosios šparaginės pupelės: 15 vnt.
    • dž. čiobrelis
    • juodieji pipirai
    • aliejus
    • sviestas: gabaliuko
    • mediniai pagaliukai: 5

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje į verdantį vandenį sudedame šparagines pupeles bei paverdame keletą minučių iki norimo minkštumo. Po to perliejame šaltu vandeniu bei paliekame kiaurasamtyje, kad vanduo nuvarvėtų.
  2. 2. Tuomet plonai išmušame kiaulienos kepsnelius.
  3. Reklama
  4. 3. Iš abiejų pusių apibarstome džiovintais čiobreliais ir juodaisiais pipirais. Ant lentelės dedame šoninės riekelę, po to kiaulieną bei po 3 vienetus šparaginių pupelių, susukame bei sutvirtiname mediniu pagaliuku.
  5. 4. Tada keptuvėje įkaitiname aliejų ir ištirpiname sviestą
  6. 5. Iš abiejų pusių apskrudiname suktinukus.
  7. 6. Po to pašauname į 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepame maždaug 20-30 minučių arba kol iškeps.
  8. 7. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
Kiauliena troškinta aluje, su morkomis
(7)