1. Iš pradžių nupjaustome duonos riekučių pluteles. Vieną riekutę padaliname į keturis mažyčius kvadratukus. Juos pakepiname keptuvėje ant aliejaus, kol gražiai apskrus. Aliejų nuvarviname ant servetėlės.
2. Tuomet žuvies konservus išimame į dubenį, sutriname žuvies gabaliukus šakutės pagalba. Smulkiai supjaustome galvutę svogūno bei sudedame prie žuvies. Kietai virtus kiaušinius irgi susmulkiname bei sudedame prie žuvies.
Reklama
3. Po to viską išmaišome, įdedame majonezo (naudojau "Hellman's"), prieskonių pagal savo skonį. Paruoštą aptepą užtepame ant pakepintų riekučių bei patiekiame. Skanaujame!
4. Pastabėjimas: Baltą sumuštinių duoną geriausia yra apkepinti vos ne sausoje keptuvėje. Į aptepą papildomai dar šį kartą įdėjau susmulkintų svogūnų laiškų bei krapų, bet tai nėra būtina.
5. Rekomendacija: Daugiau užkandėlių receptų rasite: Užkandėlės.