Užkandėlės prie alaus

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Užkandėlės prie alaus

Ingredientai

    • bulvių traškučių: 100 gramų
    • kiaušinių: 2
    • brandinto sūrio: 100 gramų
    • česnakų: 1 skitelės
    • majonezo: 2 valgomųjų šaukštų
    • anakardžio riešutų: 50 gramų
    • maltų juodųjų pipirų: 1 žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia riešutus paskrudiname keptuvėje.
  2. 2. Tuomet susmulkiname kiaušinius bei sutarkuojame sūrį. Į masę įberiame smulkintą česnaką bei skrudintus riešutus, pagardiname pipirais, išmaišome bei tepame masę ant traškučių (tinka ir skrudintos duonos riekelės, tortilijos ir pan.). Skanaus!
Netradicinė pica su lavašu
(7)
Lavašo traškučiai
(3)