Skonis neįprastas, bet labai skanus. Būtinai išbandykite.
Ingredientai
liesa varškė: 400 gramų
silkės file: 100 gramų
svogūno laiškai: truputėlis
tarkuotas fermentinis sūris
majonezas: 2-3 valgomieji šaukštai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausiai varškę ištriname, sudedame smulkiai supjaustytą silkę, smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus, bei galima įdėti pipirų ar kitokių prieskonių, kuriuos mėgstame. Dedame majonezą, bei viską labai gerai išmaišome.
2. Tuomet rankas sudrėkiname po šaltu vandeniu bei iš masės formuojame kiaušinius. Varškinius kiaušinius apvoliojame tarkuotame fermentiniame sūryje (arba kiaušinio trynyje), puošiame petražolėmis ar svogūnų laiškas su trupučiu majonezo.