Pusryčių varškė su grietinėle, kriaušėmis, šokoladu ir cinamonu

2023-09-11 Autorius WorldRecipes.lt

Pusryčių varškė su grietinėle, kriaušėmis, šokoladu ir cinamonu
Neseniai Jums pasakojau kaip pasigaminti pusryčių varškę su bananais, tačiau šį kartą noriu parodyti kiek "įdomesnį" variantą su grietinėle, kriaušėmis, šokoladu ir cinamonu. Toks variantas reikalauja daugiau pastangų paruošimo procese, ingredientų taip pat daugiau, tačiau valgant pasijaučiau tarsi būčiau kokiame restorane. Tikrai nerealiai skanu. Labai drąsiai dalinuosi šiuo fantastišku receptu, nes esu visiškai tikra, kad patiks visiems. Tad nieko ilgai nelaukiam ir pradedam gaminti jau dabar pagal šį nuostabų receptą! ;)

Ingredientai

    • juodos duonos trupiniai: 4 valgomųjų šaukštų
    • sviestas: 2 valgomųjų šaukštų
    • cinamonas: 0,25 arbatinio šaukštelio
    • cukrus: 50 gramų
    • kriaušės: 2
    • citrinos sultys: 2 valgomųjų šaukštų
    • grietinėlė: 100 mililitrų
    • cukrus: 50 gramų
    • vanilinis cukrus: 1 pakelio
    • liesa varškė: 360 gramų
    • pieniškas šokoladas: 100 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame juodos duonos trupinius, cukrų bei apkepame.
  2. 2. Tada suberiame į dubenį. Nuolatos maišydami atvėsiname.
  3. 3. Kriaušes nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais bei apšlakstome citrinos sultimis.
  4. 4. Tuomet grietinėlę išplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei sumaišome su varške.
  5. 5. Šokoladą sukapojame bei kartu su kriaušėmis įmaišome į varškės masę.
  6. 6. Prieš patiekdami apibarstome duonos trupiniais.
  7. 7. Patiekiame ir skanaujame!
Vokiškas varškės pyragas
(4)