1. Pirmiausia išvirusias bulves išminkome, užpilame verdančiu pienu, perminkome, atvėsiname.
2. Tuomet dedame krakmolą, varškę, druskos ir vėl išminkome, iškočiojame 1,5 centimetro lakštą bei išspaudžiame žiedelius mažesnės ir didesnės stiklinių, ar tai puodelių pagalba.
3. Tada dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi bei iškepame žiedelius. Rekomenduojame valgyti su grietine, spirgučių ar kitu mėgiamu padažu. Skanaus!
Gražina Polivanovienė
Skaniai atrodo. Reikia skubiai virti bulves ir gaminti😀😀😀
Atsakyti
Gražina Polivanovienė
Atsakyti
Jadvyga Jociene
Atsakyti
Jolanta
Atsakyti
Vidimanta
Atsakyti
Jadvyga Juškevičienė
Atsakyti
Rasa
Atsakyti
Elvyra