Vištienos kepenėlės su cukinija

2019-08-06 Autorius Kviečiu į virtuvę

Vištienos kepenėlės su cukinija
Svarbiausia tinkamai paruošti vištienos kepenėlės ir jos bus labai labai skanios, patiks net tiems, kurie įprastai sako, kad jų nelabai mėgsta. O prie jų nerealiai tinka cukinijos, tik svarbiausia, kad jos nebūtų peraugusios ir nebūtų praradusios savo skonio.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos kepenėlės: 300 gramų
    • porai: 1
    • česnakas: 2 skiltelių
    • sviestas: 50 gramų
    • cukinijos: 1
    • druska: žiupsnio (naudoju "Crystal pink flakes" iš "Druskos namai")
    • šviežiai grūsti pipirai: žiupsnio (naudoju "Whiskey pepper" iš "Druskos namai")

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia ištirpinkite pusę gabaliuko sviesto.
  2. 2. Vištienos kepenėles nuplaukite bei kepkite svieste iš abiejų pusių maždaug 7-10 minučių. Kepenėles iškepa labai ir labai greitai, nereikia jų perkepti.
  3. Reklama
  4. 3. Tada kitoje keptuvėje ištirpinkite likusį sviestą. Česnaką pasmulkinkite, porą supjaustykite žiedais. Daržoves berkite į keptuvę ir pakepinkite, kol jos suminkštės.
  5. 4. Cukiniją supjaustykite daržovių skustuku, kad gautumėte plonas juosteles. Suberkite jas į keptuvę. Pakaitinkite kelias minutes.
  6. 5. Po to į lėkštę dėkite cukinijų juosteles. Ant viršaus dėliokite kepenėlių gabaliukus.
  7. 6. Pagardinkite druskos dribsniais bei šviežiai grūstais pipirais. Patiekite ir skanaukite!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau vištienos kepenėlių receptų rasite: Vištienos kepenėlių receptai.
Pad See Ew - Tailandietiškas makaronų ir vištienos stir fry
(1)
Antienos ir vištienos kukuliukai su pievagrybių padažu
(1)