Vištiena saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis, konservuotais ananasais ir moliūgu

2023-11-05 Autorius WorldRecipes.lt

Vištiena saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis, konservuotais ananasais ir moliūgu
Itin skaniai pavykęs vištienos troškinys su įvairiomis daržovėmis, ananasais ir moliūgo gabaliukais. Gaminau jau tris vakarus iš eilės, nes taip patiko visai šeimai. Atėjo laikas pasidalinti šiuo receptu ir su Jumis, nes esu visiškai tikra, kad nenuvils ir pranoks visus Jūsų lūkesčius. Tad imkite receptą ir gaminkite. :)

Ingredientai

    • vištienos filė: 600 gramų
    • svogūnų: 1
    • morkų: 1
    • moliūgo: gabaliuko
    • salierų: 1
    • konservuotų ananasų: 200 gramų
    • ryžių acto: 125 mililitrų
    • cukraus: 4 valgomųjų šaukštų
    • sojos padažo: 2 valgomųjų šaukštų
    • austrių padažo: 2 valgomųjų šaukštų
    • krakmolo: 1 valgomojo šaukšto
    • sezamų aliejaus: 1 valgomojo šaukšto
    • maltų čili pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia puode užkaiskite 200 mililitrų vandens, jame išmaišykite cukrų, ryžių actą, sojos ir austrių padažus, čili miltelius. Užvirkite.
  2. 2. Krakmolą atskieskite trupučiu šalto vandens ir supilkite į padažą, maišykite kol sutirštės.
  3. Reklama
  4. 3. Keptuvėje ant šlakelio aliejaus apkepinkite vištienos gabaliukus. Atidėkite juos į lėkštę.
  5. 4. Tuomet apkepinkite visas daržoves, kol suminkštės.
  6. 5. Sudėkite atgal vištieną, užpilkite padažu ir dar šiek tiek patroškinkite.
  7. 6. Pabaigoje sudėkite kubeliais supjaustytus ananasus.
  8. 7. Labai skanu patiekti su virtais ryžiais. Skanaus!
Saldžiarūgštė Generolo Tso vištiena
(7)
Vištienos šniceliai su grikiais
(1)