Vištienos kepenėlių kukulių sriuba

2020-05-30 Autorius San-Zar virtuviniai eksperimentai

Vištienos kepenėlių kukulių sriuba
Šią vištienos kepenėlių kukulių sriuba išmokau gaminti iš savo močiutės. Mūsų šeimai ji labai skani. Pabandykite ir Jūs!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia batono riekes užpilame pienu ir apiberiame druska.
  2. 2. Pamirkome, kad batono riekės suminkštėtų.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet į įkaitusią keptuvę sudedame sviestą, jame pakepiname smulkiai pjaustytus svogūnus.
  5. 4. Tada sudedame nuplautas vištienos kepenėles ir batono riekes.
  6. 5. Viską pakepiname ir gerai išmaišome.
  7. 6. Atvėsusią masę sumalame, sudedame pipirus, petražoles, kiaušinius ir džiūvėsėlius.
  8. 7. Tešlą gerai išmaišome.
  9. 8. Sudrėkiname rankas ir suformuojame kukulius.
  10. 9. Dedame į verdantį sultinį ir verdame maždaug 20 minučių. Patiekiame ir lepinamės!
  11. 10. Rekomendacija: Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos.
Trinta kumpio kaulo sriuba
(1)
Veganiška baklažanų sriuba su kokosų pienu
(1)
Ramen sriuba su antiena su Noodles makaronais ir virtais kiaušiniais
(4)
Kokosinė daržovių sriuba su krevetėmis
(2)