Žuvies suktinukai su rikotos sūrio ir brokolių kremu

2024-04-20 Autorius WorldRecipes.lt

Žuvies suktinukai su rikotos sūrio ir brokolių kremu
Ar mėgstate gaminti įvairiausius suktinukus? Aš tikrai mėgstu ir gaminu pačius įvairiausius. Ir labai mėgstu eksperimentuoti su visokiais įdarais. Ir visai neseniai Pinterest socialiniame tinkle pamačiau šių žuvies suktinukų su rikotos sūrio ir brokolių kremu receptą. Ir nusprendžiau išmėginti. Ir galiu labai drąsiai pasakyti, kad iš žuvies suktinukų kategorijos šie labai drąsiai patenka į mano TOP3 geriausių kada mėgintų. Tad dalinuosi receptu ir su Jumis, nes jis tikrai vertas Jūsų dėmesio. ;)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • menkių filė: 4 (naudota šaldyta)
    • brokolių: 0,5
    • rikotos: 100 gramų
    • tarkuoto "Džiugo" sūrio: 3 valgomųjų šaukštų
    • sviesto: 3 arbatinių šaukštelių
    • druskos
    • juodųjų pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia brokolį apvirkite pasūdytame vandenyje bei sutrinkite su rikota.
  2. 2. Tuomet žuvies filė pagardinkite su prieskoniais, perpjaukite išilgai pusiau (kad gautumėte ilgas juostas, jos bus ganėtinai storos bet tai nėra svarbu).
  3. Reklama
  4. 3. Tepkite ant kiekvienos juostos įdarą bei susukite.
  5. 4. Tada išdėliokite suktinukus į kepimo indą pateptą su riebalais.
  6. 5. Ant kiekvieno suktinuko uždėkite po gabalėlį sviesto bei pabarstykite su sūriu.
  7. 6. Kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių.
  8. 7. Patiekite ir skanaukite!
Sūdytos skumbrės tartar’as
(1)
Kepta menkė orkaitėje
(1)
Meduje kepta žuvis su troškintais salierais ir obuoliais
(2)
Salotos su menkių kepenėlėmis
(1)