Aluje kepti vištienos sparneliai

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Aluje kepti vištienos sparneliai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • 8 vienetai vištienos sparnelių,
    • 2 morkos,
    • 3 vnt. česnakų,
    • 500 ml alaus,
    • druska,
    • pipirai.

    Recepto paruošimas

  1. 1. Sparnelius sudėkite į plastkinį indą. Česnakus nulupkite, supjaustykite mažais gabaliukais, sudėkite druską, pipirus (maltus) ir viską sumaišykite, uždarykite indą ir dėkite porai valandų (galima ir parai laiko) į šaldytuvą.
  2. 2. Morkas nuskutame, supjaustome griezineliais ir jais isklojame kepimo skarda.
  3. Reklama
  4. 3. Ant morkų griežinėlių sudėkite paruoštus sparnelius ir viską uzpilkite alumi.
  5. 4. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje ir kas 15 minučių pašlakstykite sparnelius susidariusiomis sultimis.
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau vištienos sparnelių receptų rasite: Vištienos sparnelių receptai.
Vištienos arba Kalakutienos ir bulvių apkepėle
(8)
Klasikinės fajitos su vištiena
(2)
Prancūziškas vištienos filė kepsnys
(6)
KK+ marinatas vištienai su actu
(7)