Jau keleta kartų ruošiau šventėms. Bandelės su varške – purios kaip pūkas

2021-08-09 Autorius Worldrecipes.lt

Jau keleta kartų ruošiau šventėms. Bandelės su varške – purios kaip pūkas
Paprastas minkštų ir purių bandelių receptas, kurį galima pagaminti naudojant bet kokį įdarą. 

Mano versija – tai varškė su abrikosų uogiene, gaunamas puikus derinys.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • šilto pieno, 250 ml;
  • cukraus, 100 g;
  • sausų mielių, 11 g;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
  • sviesto, 80 g;
  • miltų, 600 g.
Reklama
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :


Gaminimo procesas
Sumaišykite cukrų ir mieles šiltame piene. 

Uždenkite ir palikite 15 minučių.

Įpilkite kiaušinių ir druskos, sumaišykite.

Dalimis supilkite persijotus miltus ir užminkykite tešlą.
Reklama
Įpilkite minkšto sviesto ir įmaišykite jį į tešlą.

Uždenkite tešlą ir palikite šiltai 1 valandai.

Įdarui varškę sumaišykite su uogiene.

Užminkykite tešlą ir padalykite ją į porcijas, kiekvieną iškočiokite ir išdėliokite įdarą.

Suformuojame bandeles ir dedame jas į kepimo skardą, padengtą pergamentu.

Uždenkite ir palikite 15 minučių.

Trynį suplakite su pora pieno ragų ir patepkite bandeles.
Reklama
Mes kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes, pažiūrėkite pagal savo turimą orkaitę.

Galutines bandeles galite pabarstyti cukraus pudra, arba jei ruošiatės jas gaminti su obuolių uogiene ar šviežiu obuolių įdaru, miltelius galite sumaišyti su cinamonu.

Neprilygstamas delikatesas iš varškės be miltų. Paruoškite dvi porcijas vienu metu: ir per šventes ir kasdien prie arbatos




Gražus ir originalus skanėstas, sveikas ir labai švelnus. 

Tokį patiekalą galima pasigaminti atostogoms ir tikrai nesuklysite, visiems patiks.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • varškės, 500 g;
  • lydyto sviesto, 80 g;
  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • cukraus, 80 g tili 100 pagal skonį;
  • vanilinas;
  • citrusinių vaisių žievelė, ciberžolė;
  • citrinos sulčių, 2 šaukštai;
  • aguonos, 30 g;
  • visi džiovinti vaisiai pagal skonį, 150 g.
Reklama
Gaminimo procesas
Varškę sumaišykite su lydytu sviestu, cukrumi, citrinos sultimis, žievelėmis, vanile.

Masę sumaišykite su maišytuvu.

Supilkite miltus arba krakmolą arba manų kruopas.

Įdėkite 1 kiaušinį, kiekvieną kartą gerai maišydami.

Atidėjome šiek tiek bandymų ir sumaišome su aguonomis.
Reklama
Likusią sumaišykite su cukatais, džiovintų vaisių gabalėliais.

Uždenkite formą pergamentu ir išpilkite masę su aguonomis, išlyginkite ir supilkite tešlą su užpildais.

Mes kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių, bet pažiūrėkite į savo orkaitę ir patikrinkite pasirengimą.

Tepame pyragą, atvėsiname ir patiekiame.

Pasirinktinai ištirpinkite šokoladą ir supilkite ant pyrago.