Mėsa patale iš svogūnų, pomidorų ir sūrio, daug prieskonių – skanu, pasirodo sultinga ir minkšta, labai aromatinga.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– vištienos filė, 600 g;
– svogūnai ir pomidorai, 1 – 2 vnt.
– virti kiaušiniai, 3 vnt;
– pipirai, paprika, žolelės, po 1 arbatinį šaukštelį;
– žalumynai pagal skonį;
– sūris, 150 g;
– česnakai, 2 – 3 skiltelės;
– majonezas, 2 šaukštai;
– augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.
Supjaustykite plonomis, ilgomis juostelėmis ir išplakite.
Pabarstykite druska, pipirais, žolelėmis, paprika ir kitais prieskoniais, sutepkite augaliniu aliejumi ir viską gerai patrinkite.
Palikite mėsą marinuotis 20 minučių.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais, pomidorus – gabaliukais, supjaustome žalumynus.
Mes sumaišome daržoves ir žoleles.
Įpilkite tarkuotų kiaušinių, česnako, perleisto per presą, ir 50 g tarkuoto sūrio.
Minkykite masę.
Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi ir išdėliokite mėsą, ant viršaus – daržovių, kiaušinių ir sūrio sluoksnį.
Pabarstykite tarkuotu sūriu (likę 100 g).
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Patarimas : į „kailį“ taip pat galite įdėti paprikos gabalėlių, taip pat galite pjaustyti grybus.
Patys tobuliausi kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu
Suktinukai yra sultingi viduje, turtingos skonio puokštės, kurioje yra kriaušių, grybų ir vyno natų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– kiaulienos sprandinė, 500 g;
– pievagrybiai, 300 g;
– svogūnas, 1 vnt;
– raudonas vynas, pusė taurės;
– sūris, 150 g;
– kriaušės, 1 – 2 vnt;
– druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminimo procesas
Supjaustykite mėsą pailgomis riekelėmis, gerai išplakite jas, druską, pipirus ir pabarstykite mėgstamais prieskoniais.
Grybus supjaustome plonais griežinėliais, svogūnus – plonais pusžiedžiais, kriaušes – gabalėliais, o sūrį – kubeliais.
Kepkite svogūną, kol pusė išvirs, suberkite grybus ir troškinkite 10 minučių.
Kai masė atvės, sumaišykite ją su grybais.
Ant kiekvieno karbonado tepame įdarą, ant jo – sūrio kaladėlę ir susukame ritinėlį, pritvirtiname dantų krapštuku ar siūlu.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite suktinukus 10 minučių, išimkite kepimo skardą, pabarstykite mėsą vynu ir vėl padėkite į orkaitę 15 minučių.
Tobulasis būdas: Vištienos šlaunelės su bulvėmis orkaitėje kaip restorane
Šio recepto žievė yra padaže, kuris suteikia mėsai sultingumo ir pikantiškumo.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– vištienos šlaunelės, 5 vnt;
– bulvės, 1 kg;
– svogūnai, 2 vnt;
– česnakai, 1 galva;
– majonezas, 200 g;
– mėsos prieskoniai, 1 valgomasis šaukštas;
– karis, 1 arbatinis šaukštelis;
– druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminimo procesas
Bulves supjaustykite gabaliukais, svogūną – pusžiedžiais.
Perduokite česnaką per presą ir sumaišykite su majonezu, prieskoniais, kariu ir kitais jūsų pasirinktais prieskoniais.
Į mėsą įberkite šiek tiek druskos, o didžiąją dalį padažo – į šlaunis, gerai išminkykite.
Į bulves ir svogūnus suberkite likusį padažą ir gerai išmaišykite.
Pirmiausia įdėkite bulves ir svogūnus į formą, o ant jų – šlaunis.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite indą 1 valandą.
Ar turite vištienos krūtinėlės namuose? Geriau nei beliašai ir čeburekai: gyvenk, mokykis
Skanus ir aromatingas patiekalas, pasirodo, tiesiog tobulas, nors jis ruošiamas iš sausai linkusios vištienos mėsos.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kiaušinis, 1 vnt;
- vištienos krūtinėlė, 800 g;
- svogūnas, 0,5;
- majonezo ir miltų po 1 šaukštą;
- druska, pipirai, prieskoniai;
- augalinis aliejus, 3 šaukštai.
Gaminimo procesas
Supjaustykite mėsą smulkiais gabalėliais.
Supjaustykite svogūną mažais kubeliais.
Sumaišykite svogūną su mėsa, pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais, majonezu ir suberkite miltus.
Minkykite masę iki vientisos masės.
Siunčiame porai valandų į šaldytuvą.
Įpilkite kiaušinį ir suminkykite.
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol pagels.
Tokius kapotus kotletus galima gaminti ne su miltais, o su krakmolu, pasirodo dar skaniau.
Galite įdėti daug svogūnų, taip pat nepamirškite apie gerą krapų ir petražolių kekę – žalumynai mėsą gerai prisotins, o kotletai – puikūs.
Puikiai dera su naminiais grietinės ir garstyčių padažais, adžika, įvairiais garnyrais ir salotomis.
Niekas netiki, kad gaminu be tešlos. Greitas ir skanus mėsos pyrago receptas
Tokiam pyragui jums reikės įprasto kepalo, maltos mėsos ir keptuvės.
Pasirodo, labai skanus pyragas, kuriam nereikia skirti daug laiko ir pastangų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- balta duona arba kepalas;
- faršo, 350 g;
- svogūnas, 1 gabalas;
- kiaušiniai, 4 vnt;
- pieno, 250 ml;
- mocarela sūris;
- druska, pipirai, prieskoniai.
Gaminimo procesas
Duoną ar kepalą supjaustykite griežinėliais, bet ne labai plonais.
Keptuvę patepkite gabalėliu sviesto.
Kiekvieną kepalo gabalėlį suvilgome piene ir lygiu sluoksniu paskleidžiame keptuvėje.
Supjaustykite svogūną mažais kubeliais.
Pagardinkite faršą svogūnais, druska ir pipirais, kitais prieskoniais pagal skonį.
Ant kiekvieno kepalo gabalėlio uždėkite faršo.
Kiaušinius sumaišykite su druska ir plakite plakikliu iki vientisos masės, supilkite pieną ir išmaišykite.
Pieną ir kiaušinių padažą užpilkite ant keptuvės.
Mes siunčiame į orkaitę ir kepame 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.
Tokį skanų ir aromatingą pyragą galima paruošti vos per 1 valandą svečių atvykimui.
Kartais į faršą dedu grybų.
Vietoj kotletų ant šventinio stalo. Aš taip gaminu jau 20 metų. Skaniau aš dar nevalgiau
Paprasta ir skani vakarienė iš įprasto produktų pasirinkimo.
Medalionai iš maltos mėsos tinka net šventiniam stalui.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- maltos mėsos, 400 g;
- svogūnas, 2 vnt;
- morkos, 1 vnt;
- bulvės, 400 g;
- kukurūzų miltų, 1 valgomasis šaukštas;
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
- sūrio, 100 g;
- majonezo ir grietinės po 3 šaukštus
Gaminimo procesas
Faršą pagardinkite druska ir prieskoniais.
Tris bulves ant trintuko ir druskos, palikite 10 minučių, tada išspauskite skysčio perteklių.
Į faršą suberkite kukurūzų miltus ir tarkuotą svogūną.
Antrą svogūną smulkiai supjaustykite.
Trys morkos.
Kepkite svogūnus su morkomis.
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir išdėliokite didelius faršo paplotėlius.
Ant kotletų dėkite tarkuotų bulvių, ant viršaus – troškintų daržovių.
Sumaišome majonezą ir grietinę, druską ir dedame prieskonius, pipirus.
Šiuo padažu sutepkite kamino viršų.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių.
Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 10 minučių.
Tokie užkandžiai tinka prie įvairių garnyrų, šviežių daržovių salotų, skanių naminių padažų.
Vakarienės gaminimas viename patiekale! Paruošimui skiriu 10 minučių, visa kita atliks orkaitė
Toks kvapnus ir skanus vištienos faršo ir ryškiai kreminio skonio bulvių pyragas gali būti ne tik kasdienis, bet ir šventinis patiekalas.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 900 g;
- maltos vištienos, 750 g;
- svogūnas, 3 vnt;
- druska, pipirai, prieskoniai, sausas česnakas, 1 šaukštelis.
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
- grietinė, 200 g;
- 100 ml vandens;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.
Gaminimo procesas
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas 5 mm storio griežinėliais.
Supjaustykite svogūną pusžiedžiais.
Imame faršą ar kalakutieną, pagardiname druska, pipirais, bet kokiais prieskoniais, smulkintomis žolelėmis, česnaku.
Norėdami pilti, paimkite grietinę arba grietinėlę su bet kokiu riebalų kiekiu, sumaišykite su vandeniu, kiaušiniais, druska, pipirais ir bet kokiais jūsų pasirinktais prieskoniais.
Patarimas : padažas turi būti visiškai lygus, todėl naudokite maišytuvą arba šluotelę.
Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi.
Dalį faršo paskleidžiame dugnu tolygiai.
Pusę svogūno paskleidžiame sutampančiais apskritimais.
Mes taip pat paskleidžiame bulvių sutapimus, druską ir pipirus.
Pakartokite visus sluoksnius ir užpilkite padažu.
Mes padengiame formą folija ir išsiunčiame į orkaitę, kurią pašildome iki 180 laipsnių.
Mes kepame 40 minučių, tada nuimame foliją ir kepame dar 20 minučių, kol pagels.
Patiekdami galite patiekalą pabarstyti smulkintomis šviežiomis žolelėmis, rūkyta paprika.
Užpilu mėsos kukulius ryžiais keptuvėje. Ruošiu paprastą ir skanią vakarienę
Tokią sočią ir skanią vakarienę iškepsite vienoje keptuvėje labai greitai ir vėliau nereikės plauti kalno indų. Galite pridėti arba pakeisti produktus mano recepte, kaip norite.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
maltos mėsos, 400 g;
ryžių, 200 g;
svogūnai, 200 g;
pomidorai, 250 g;
saldieji pipirai, 150 g;
salierai, 80 g;
karis, pusė šaukštelio;
druska, pipirai, žolelės, žalieji svogūnai, augalinis aliejus.
Gaminimo procesas
Svogūnas – 1 gabalas, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su malta mėsa. Druska ir pipirai pagal skonį, gerai sumaišykite.
Mėsos kukulių formavimas
Visas daržoves supjaustykite gabalėliais.
Patarimas: jei nemėgstate salierų, galite jų praleisti, pridėti petražolių ir krapų, baziliko ar rozmarino.
Mes pašildome augalinį aliejų ir lengvai pakepiname svogūną, tada pridėkite papriką, salierą ir kepkite minutę, sumaišykite.
Suberkite pomidorus ir kepkite dar minutę.
Dabar tolygiai supilkite nuplautus ryžius ant mėsos kukulių, įpilkite skirtingo skonio prieskonių.
Užpilkite šaltu vandeniu tiek, kiek ryžiai šiek tiek pasidengia.
Uždenkite dangčiu, užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 40 minučių.
Patarimas: kad ryžiai ir mėsos kukuliai gerai garuotų, paimkite dangtį be skylės arba uždenkite rankšluosčiu.
Nuimkite nuo viryklės, išmaišykite, vėl uždenkite ir palikite 10 minučių.
Prieš patiekdami pabarstykite žolelėmis ir žaliais svogūnais.
Aš taip pat dedu česnako į faršą, o kartais į daržoves dedu šiek tiek aitriųjų pipirų, šviežių ar sausų, galite įdėti ir lauro lapų.
Užpilkite vištienos filė padažu ir pašaukite į orkaitę 30 minučių. Net sausa mėsa pradeda tirpti burnoje
Visi žino, kad vištienos filė yra sausa ir neskanu, jei ji šiek tiek per daug apšviesta.
Šis receptas man padeda visada gaminti minkštą ir sultingą patiekalą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- vištienos filė, 2 vnt;
- bet kokio riebumo grietinėlė, 100 ml;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- pomidoras, 1 vnt;
- sūrio, 60 g;
- Itališkos žolelės, druska, prieskoniai pagal skonį.
Gaminimo procesas
Mėsą plauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.
Supjaustykite gabalais ir įdėkite į indą.
Sumaišykite kiaušinius ir grietinėlę, visus prieskonius ir druską.
Patarimas : kremas tinka bet kokiam riebalų kiekiui. Jei nėra kremo. Galite pasiimti grietinės.
Supilkite mėsos gabalėlius su šiuo padažu ir sumaišykite, kad viskas būtų tolygiai paskirstyta.
Mes perkeliame mėsą į formą. Mes išlyginame.
Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius, pabarstykite tarkuotu sūriu.
Indą kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, 35 minutes.
Puodai taip pat puikiai tinka šventiniam stalui.
Padažą galite gaminti iš bet kokių ingredientų, pridėdami ką nors savo, pavyzdžiui, žolelių, česnako, paprikos.
Dar niekada nebuvo geresnio skonio! Naujas receptas vietoj nuobodžių kotletų
Tokie vištienos kotletai su varškės sūriu, jogurtu ir česnaku yra ne tik labai skanūs, bet ir aromatingi. Galima patiekti su įvairiausiais garnyrais, salotomis ir užkandžiais.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- vištienos šlaunelės, 8 vnt;
- jogurto, 120 g;
- varškės sūrio, 100 g;
- sūris, 3 – 4 vnt.
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
- česnako, 1 skiltelės.
Gaminimo procesas
Nupjaukite mėsą nuo kaulo, nuimkite odelę ir išmuškite ją iš abiejų pusių, kaip ant karbonado.
Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais prieskoniais. Mes paliekame marinuotis.
Įdarui maišytuve sumaišykite grietinę arba jogurtą, varškę, krapus ir petražoles, česnaką.
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi.
Ant kiekvieno karbonado dėkite įdaro ir susukite suktinukus.
Mes įdedame ritinius į formą, padengiame folija.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Likus 5 minutėms iki kepimo, išimkite formą, nuimkite foliją ir paskleiskite sūrio griežinėlius ant ritinių.
Mes kepame.
Patiekiant pabarstykite smulkintomis žolelėmis. Galima patiekti su įvairiais naminiais padažais, garnyrais ir salotomis.
Tiesiog paimkite vištieną ir užpilkite kiaušiniais. Jums patiks šis receptas
Vištienos filė bus dar minkštesnė, sultingesnė ir švelnesnė, jei šiame recepte naudosite kiaušinius ir krakmolą, todėl patiekalas turės ryškų, natūralų, mėsos skonį ir aromatą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- vištienos filė, 600 g;
- kiaušiniai, 3 vnt;
- krakmolas, 2 šaukštai;
- druska, pipirai, prieskoniai;
- česnako, 2 gvazdikėlių;
- mažai daržovių.
Gaminimo procesas
Filė nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.
Supjaustykite filė plonomis juostelėmis, druska ir pipirais.
Atskirkite baltymus nuo trynių.
Trynius sumaišykite su mėsa, įpilkite bet kokių prieskonių pagal skonį ir česnako, spausto per presą.
Supilkite krakmolą ir sumaišykite. Palikite masę 15 minučių, kartais maišydami.
Baltymus šiek tiek pasūdykite ir plakite mikseriu iki stabilios masės.
Mėsos gabalėlius galite panardinti į baltymus ir įdėti į keptuvę iš abiejų pusių.
Aš tiesiog sumaišau baltymų masę su mėsa ir po gabalėlį dedu į keptuvę ir kepu.
Aš patiekiu patiekalą su įvairiais naminiais padažais su grietine arba majonezu su žolelėmis ir garstyčiomis. Tai puikiai dera su įvairiais garnyrais iš bulvių, virtų ryžių ir grikių.
Vyras parodė, kaip pagaminti krūtinėlę skanesnę už kotletus. Aš pagaminu tik per 15 minučių, dabar ji visada sultinga
Vištienos krūtinėlė pagal šį receptą pasirodo nepaprastai minkšta ir sultinga. Visa tai dėka ypatingos duonos ir tešlos.
Gamindami praleisite minimaliai laiko, tačiau iš šio patiekalo gausite maksimalų malonumą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- vištienos filė, 500 g;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- sūrio, 200 g;
- grietinės, 2 šaukštai;
- krakmolo, 1 valgomasis šaukštas;
- druskos ir pipirų pagal skonį;
- sojos padažo, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Vištienos mėsą supjaustome sluoksniais ir labai gerai išmušame.
Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais vištienos prieskoniais.
Tešlai sumaišykite grietinę ir kiaušinius, sojos padažą, krakmolą.
Patarimas : Kad padažas taptų daug vienodesnis, pirmiausia išplakite kiaušinius, tada pridėkite juos prie kitų ingredientų.
Sūrį sutarkuokite per smulkią tarką.
Nusausinkite kotletus servetėlėmis ir pamirkykite tešloje, tada apvoliokite sūryje, vėl panardinkite į tešlą ir sūrį.
Kaitinkite augalinį aliejų šiek tiek virš vidutinės ugnies ir greitai apkepkite kotletus iš visų pusių.
Mes ištepėme jį ant servetėlių ir tada įdėjome į indą.
Šiuos kotletus patiekiu su šviežių daržovių salotomis, bulvių koše ir kitais garnyrais.
Skanus kiaulienos ir pomidorų patiekalas šventiniam stalui ar vakarienei
Labai skanus kiaulienos ir pomidorų patiekalas šventiniam stalui.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– kiaulienos filė, 700 g;
– druska, 1 šaukštelis;
– plunksna pagal skonį;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– miltai valcavimui;
– pievagrybiai, 200 g;
– svogūnas, 1 vnt;
– pomidorai, 200 g;
– kietasis sūris, 150 g;
– majonezas arba grietinė, 3 – 4 šaukštai
Gaminimo procesas
Mėsą supjaustykite griežinėliais ir išplakite, pagal skonį druskos ir pipirų, galite pridėti mėgstamų prieskonių.
Apvoliokite miltuose ir palikite kuriam laikui.
Supjaustykite pomidorus kubeliais ir supjaustykite grybus.
Galite pasiimti marinuotų ar šaldytų grybų.
Mes šildome augalinį aliejų ir porą minučių kepkite karbonadus iš abiejų pusių.
Kepkite svogūną, kol pusė iškeps. Negalite kepti, bet keletą minučių užpilkite verdančiu vandeniu, tada nukoškite vandenį ir išspauskite.
Įdėkite mėsą į kepimo skardą, ant viršaus svogūną, tada grybus, pabarstykite pomidorą kubeliais.
Trys sūriai ant smulkios tarka ir pabarstykite mėsą.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite indą 20 minučių.
Prieš patiekdami pabarstykite šviežiomis žolelėmis.
Šie kotletai yra sultingi ir skanūs.
Galima patiekti su daržovių salotomis arba bulvių garnyru
Šis patiekalas sumušė visus mano virtuvės rekordus. Nepabosta taip gaminti visą savaitę
Tokį daržovių patiekalą galima pagaminti keptuvėje ir orkaitėje, jis pasirodo vienodai skanus. Produktų rinkinys yra labiausiai paplitęs ir minimalus, tačiau pasirodo tiesiog tobulas.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kopūstai, 800 g;
- morkos, 100 g;
- žalieji svogūnai ir žolelės;
- druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
- vištienos krūtinėlė, 500 g;
- kiaušiniai, 3 vnt;
- natūralaus jogurto, 100 g;
- kepimo miltelių, 4 g;
- miltų, 100 g.
Gaminimo procesas
Smulkiai supjaustykite kopūstus, morkas patrinkite stambia tarka ir sumaišykite daržoves.
Druska ir maišoma.
Iškirpkite gerą žalią svogūną ir kepkite augaliniame aliejuje.
Įdėkite daržovių ir troškinkite 10 minučių, uždengę ant silpnos ugnies.
Mėsą nuplauname ir smulkiai supjaustome.
Į daržoves suberkite mėsą, užtepkite ant viršaus, pasūdykite ir pavirkite po dangčiu.
Kiaušinius sumaišykite su miltais ir kepimo milteliais, druska, sumaišykite iki vientisos masės ir užpilkite masę keptuvėje.
Uždenkite dangčiu ir troškinkite iš vienos pusės 10 minučių, tada apverskite lėkštę ir troškinkite, kol suminkštės.
Jei norite pabandyti pagaminti patiekalą orkaitėje, tada pirmiausia įdėkite troškintas daržoves, mėsą ir užpildykite įdaru.
Kepame 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekalą patiekiu karštą, labai skanų su grietine. Bet net ir šalta, tokia troškinys taip pat yra skanus.
Aš taip pat dedu grybus į kopūstus – pievagrybius ar laukinius grybus, tada gaunu kitokio skonio ir aromato patiekalą.
Skaniau nei balandėliai! Cukinijos su malta mėsa orkaitėje: greita ir skani vakarienė
Tai gana senas receptas ir dažnai gaminamas, kai šviežios daržovės yra sezono metu.
Paruošti lengviau ir greičiau nei įdaryti kopūstai, pasirodo labai skanu.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- cukinijos, 2 vnt;
- maltos mėsos, 500 g;
- pomidorai, 4 vnt;
- grietinės, 150 ml;
- sūrio, 100 g;
- česnako pagal skonį;
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
- svogūnas, 1 gabalas;
- vandens, 50 ml.
Gaminimo procesas
Geriau paimti jaunas, ne pačias didžiausias cukinijas.
Supjaustykite pomidorus ir cukinijas griežinėliais.
Pagardinkite faršą druska ir pipirais, prieskoniais pagal savo skonį ir vis tiek galite įtrinti šiek tiek sūrio.
Suberkite smulkintas žoleles ir česnaką.
Iš faršo formuojame mažus rutuliukus.
Ant cukinijos uždėkite rutulį maltos mėsos, uždenkite pomidorą ir įdėkite į kepimo indą.
Taip gaminame visus produktus.
Tarkuotą sūrį sumaišykite su vandeniu, druska ir pipirais, grietine, prieskoniais pagal skonį ir žolelėmis.
Šiuo įdaru užpildykite cukinijas.
Indą dedame į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių 50 minučių.
Po to ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir nusiųskite į orkaitę dar 15 minučių.
Patiekite karštą su įvairiais garnyrais ir užkandžiais.
Maltą mėsą galima pasiimti bet kokią pagal jūsų skonį.
Kodėl anksčiau neturėjau šio recepto? Sveikas ir pigus maistas per 10 minučių
Cukinijos gali būti naudojamos įvairiausiems patiekalams gaminti. Tuo pačiu metu jie visi yra labai natūralūs ir sveiki, todėl negaiškite laiko ir, kol tęsiasi šviežių daržovių sezonas, pasigaminkite paprastų ir skanių cukinijų gėrybių.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- cukinijos, 2 vnt;
- baklažanai, 1 vnt;
- paprikos, 2 vnt;
- džiūvėsėlių 0,5 puodelio;
- parmezano, 0,5 puodelio;
- čiobreliai, bazilikai, druska, česnakai;
- daržovių aliejus;
- pomidorai, 5 vnt;
- Mocarela.
Gaminimo procesas
Supjaustykite cukinijas ir baklažanus dideliais gabalėliais ir padėkite juos į kepimo skardą, padengtą pergamentu. Čia taip pat dedame saldžiąsias paprikas, supjaustytas juostelėmis.
Mes sumaišome visas daržoves.
Sumaišykite krekeriuose su druska, prieskoniais, tarkuotu česnaku.
Patarimas: Į šį mišinį galite pridėti bet kokių prieskonių ir aromatinių žolelių.
Pabarstykite visas daržoves duona ir pabarstykite augaliniu aliejumi.
Mes dedame kepti orkaitėje 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Pomidorus nutraukiame panardinamuoju maišytuvu.
Pabarstykite daržoves tarkuotu sūriu, sumaišykite ir užpilkite pomidorų sultimis.
Kepame 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekite karštą troškinį su bet kokiais garnyrais. Aš taip pat užpilu aštrų padažą ant grietinės su krapais ir šviežio, tarkuoto agurko. Skaniai apibarstykite kepintomis sezamo sėklomis. Galite išsiversti be mocarelos, tinka bet koks kietas sūris.
Vietoj kotletų. Yra tiek mažai, kurie gamina maistą, bet veltui. Puikus šventinio stalo užkandis
Originalūs mėsos suktinukai, įdaryti marinuotais agurkais, sūriu.
Užkandis yra labai skanus, aromatingas, atrodo gražiai ir apetiškai ir tikrai patiks visiems jūsų svečiams ir šeimos nariams.
Kad patiekalas būtų originalaus skonio, naudokite mėgstamus prieskonius, aromatines žoleles ir pipirų mišinį.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- mėsa, 800 g;
- marinuoti agurkai, 2 – 3 vnt;
- sūrio, 100 g;
- druska, prieskoniai, žolelės, paprikos.
Gaminimo procesas
Aš paėmiau kiaulieną, galite pasiimti bet kurią kitą mėsą.
Supjaustykite mėsą porcijomis ir išplakite.
Druskos karbonadai, pipirai, pabarstykite bet kokiais prieskoniais ir aromatinėmis žolelėmis.
Gerai įtriname prieskonius ir suberiame juos į indą, uždengiame ir marinuojame mėsą mažiausiai 1 valandą, bet kuo daugiau, tuo geriau.
Agurkus rinkitės ne marinuotus, o marinuotus. Mes supjaustėme juos į 4 dalis.
Ant karbonado uždėkite agurko griežinėlį ir suvyniokite.
Mes dedame ritinius į riebaluotą formą ir mėsą viršuje sutepame augaliniu aliejumi.
Kepame 45 minutes 180 laipsnių temperatūroje, pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame, kol sūris ištirps.
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis, sultiniu arba lydytu sviestu, sumaišytu su Provanso ar kitomis aromatinėmis žolelėmis.
Suktinukų viduje galite įdėti bet kokį įdarą pagal savo skonį, pavyzdžiui, šoninę ar grybus, vištienos gabalėlius su ananasų kubeliais.
Jei turite bulvių, paruoškite šį skanų patiekalą. Kelios minutės ir vakarienė paruošta
Iš bulvių galite pagaminti daug skanių ir originalių patiekalų tikriems gurmanams. Tiesiog pridėkite maltos mėsos ir sūrio, gausime šventinio stalo vertą patiekalą.
Norint gaminti patiekalą, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 600 g;
- mėsa, 300 g;
- druska, pipirai, žolelės;
- kiaušinis, 1 vnt;
- sūrio, 100 g;
- duonos trupiniai;
- kiaušinis, 1 vnt;
- kremas, 20 ml;
- miltų, 2 šaukštai;
- rūkyta paprika.
Gaminimo procesas
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, vandenį nupilkite ir paverskite bulvių koše.
Iš mėsos gaminame faršą, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais, dedame smulkintas žoleles.
Patarimas: pagal skonį pridėkite česnako, aromatinių žolelių.
Į faršą įmuškite kiaušinį ir sumaišykite masę.
Trys sūriai ant trintuko ir sumaišomi su bulvių koše.
Iš bulvių tešlos gaminame pyragus, išdėliojame įdarą ir formuojame kotletus.
Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniu, druska ir paprika.
Kotletus pamirkykite padaže, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite dideliame kiekyje pašildyto augalinio aliejaus iš abiejų pusių.
Patiekite su bet kokiais garnyrais ir šviežių daržovių salotomis.
Tokie beprotiški gaunami su kvapnia, traškia plutele.
Naujas kopūstų salotų receptas. Toks skanus, kad norisi valgyti ir valgyti nesustojant
Kopūstai tinka ne tik įdaryti kopūstams ir pyragams bei pyragams įdaryti.
Iš daržovės paruošiama daugybė skanių ir sveikų salotų su įvairiais papildomais produktais.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kopūstai, 200 g;
- šviežias agurkas, 1 vnt;
- krapai, 1 kekė;
- česnako, 2 gvazdikėlių;
- druska pipirai;
- majonezas.
Norėdami gaminti blynus, jums reikia :
- kiaušiniai, 3 vnt;
- pienas, 50 ml;
- druska.
Gaminimo procesas
Skaniausi salotos gaminamos iš jaunų kopūstų.
Blyneliams kiaušinius sumaišykite su šakute su druska ir apkepkite kelis plonus lietinius, juos atvėsinkite ir supjaustykite plonais makaronais.
Supjaustykite kopūstus ir supjaustykite agurką juostelėmis.
Smulkiai supjaustykite česnaką arba perleiskite per presą. Bet geriau, jei inde česnakas jaučiamas gabalėliais, todėl aromatas išlieka ilgiau nei išspausto.
Krapai, taip pat galite įdėti petražolių, smulkiai supjaustyti.
Mes sumaišome visus ingredientus, druską ir pipirus pagal skonį.
Pagal skonį pagardinkite majonezu arba grietine.
Jei salotos buvo pagamintos iš produktų, ištrauktų iš šaldytuvo, tada nedelsdami patiekite juos prie stalo.
Galite nusiųsti į šaldytuvą 30 minučių atvėsti.
Salotos sėkmingai derinamos su mėsos patiekalais – šviežios ir lengvos salotos sumažins patiekalų riebalų kiekį ir padės greičiau virškinti maistą skrandyje.